IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Maanantai 08.10.2007 23:44

Jeijei. Oma koti on kyllä kullan kallis :) Sitte ku olis vielä vaikkapa sitä kultaa jolla vois ostaa tänne jotain.. :S Nooh, jotku väittää että hiljaa hyvä tulee.. ite alkaa mennä usko siihen sanontaan.. "kaikkimullehetinyt" on paljon helpompi asenne asioihin :>

Tuparit on sitten muuten 20.10. lisätietoja tekstiviesteitse :)

DiipadaapaPerjantai 06.07.2007 16:49

Tänään konemetsään. :>

Pää on valmis! nyt on yhteensä 219 pikkulettiä päässä :) ja komiat on! Kiitos siitä Lauralle, Kristalle, Annelle ja Mikalle <3 jotka ahkerasti orjtyöläisinä jaksoivat tämän yhteensä 15 tunnin projektin..

Nyt on muuten auto ja duuni, vielä kun kämpän sais ni pääsis rakentaa liilaa ihmemaata :> Mun olis pitäny syntyä jonnekki keijulandiaan missä kaikki olis esteettistä ja kaunista ja mystistä ja ihanaa :P ja liilaa (ehkä vähän metsänvihreetäkin jopa O_o)

Tämä peikkotyttö alkaa nyt valumaan kohti turun metsiä ->

PuutosMaanantai 28.05.2007 17:37

Tarvitsen kämpän, auton ja työpaikan. ASAP.

Muita tarpeita ei nyt sit olekkaan... *kikati*

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 02:14

Jei. Uus tukka <3 harmi et noin muuten on sama vanha pää.. :S

[Ei aihetta]Tiistai 22.05.2007 00:09

Upeeta... oon napannu jostain flunssan ja kurkkutulehduksen itelleni. Nyt joudun olla 4 päivää pois duunista :S apua. Kipeenä oleminen on niin ikävää ja tylsää. blah.
Il mio destino scelgo io
se riesco a resistere

Nn c'é scelta senza me
Nn c'é vita senza me

[Ei aihetta]Maanantai 07.05.2007 16:31

Im only happy when it rains
Im only happy when its complicated
And though I know you cant appreciate it
Im only happy when it rains

Italia odottaaPerjantai 02.03.2007 11:55

Nyt alkaa olemaan jo into lähdöstä käsillä.. vielä 5 päivää loskaa räntää ja paskaa. Sit menoks ah niin ihanaiseen Italiaan.. <3 Eilen soittelin jo pari puhelua Italiaan ja virkistin muistiani siitä miten huudetaan Italiaa :> Matkatavaralistakin on jo hyvässä vaiheessa eli ei ehkä ehdi tulla edes hoppustressikiire... but you never know.
Niin joo ja kävin eilen hakee nordeasta mulle ja Vilmalle matkavakuutuksen, mikä on btw voimassa koko vuoden kaikilla yli 50km himasta matkoilla, eli onpahan sit vakuutus festarireissuillekki ens kesänä ;)

ElämänmenoTorstai 22.02.2007 01:36

Voi elämä. On se joskus niin monimutkasta.. Ei oo helppoo ei. Pakko painaa niin paljon duunia ettei jää aikaa ajatella kauheesti, se ehkä toimii väliaikaisratkasuna.. Jos sais pari aivoumpisolmua auki sit jossain vaiheessa.

Kokeilin tänään tukanvärjäystä äkkiratkaisuna ongelmiin, toimii ainakin kohtalaisesti :> Jos huomenna menis vaikka sit ostamaan vielä jotain ni sekin vois piristää. :P

jep, muuten hyvä suunnitelma mutta joudun ainakin huomisen elämään autotta ja pyrkiä selviämään siitä hengissä. Ja pah sille, joka väittää että toi parikytasteinen pakkasilma ja jäiset tappokadut muka piristäis (nimim. "jalat mustelmilla ja ruhjeilla yhden autottoman illan jäljiltä")

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 20:43

Jei! Vihdoinkin lentoliput Italiaan ostettuna <3 eihän sinne oo ku viimeset kolme vuotta pitäny yrittää palata... Vilmakin pääsee ekalle lentokonereissulleen. Tänään käytiin ottamassa passikuvat siitä, ja sanonpa vaan että ei ollu niin helppo tapaus kun vois kuvitella... Joka kerta kun se kuvaaja astui huoneeseen alkoi armoton huuto ja loppujen lopuksi saatiin semmonen "surkea raukka reppana" ilme joka saa luvan kelvata :>
« Uudemmat -