IRC-Galleria

sufi^

sufi^

on onnellinen vaimo ja Jaren mamma<3

Pitopalvelu-miitinkiKeskiviikko 08.04.2009 21:37

Tänään päästiin siis vihdoin pitopalvelun kanssa samaan pöytään:)
Oli kyllä erittäin hyödyllinen tapaaminen, saatiin koko menu sovittua(suunniteltiin kaikki itse) ja laskee vielä että mitä koko komeudelle sitten tulee hintaa:) Paljon saatiin selvitettyä, ja tämä tapaamamme mies otti esille monta juttua, mitä ei oltu yhtää ajateltu!! On pitänyt monet häät ja muutkin juhlat meidän hääpaikalla, niin hänellä oli paljon hyviä ideoita ja vinkkejä:)
Mutta tajuttiin myös, että paljon on viel tekemättä ja kiirushan tässä kohta tulee:P Ku ei oltu tajuttukaan, että pitää pitopalvelunki tietää et mitä tapahtuu milloinki ja mitä ohjelmaa on esim. ruuan ja kahvin välissä.. Kääk! Pitäis ehkä jo ruveta sitäkin miettimään:D
Nyt seuraavana on mietinnässä että mikä teksti kutsukortteihin tulisi.. Ku onkelma on se, että siihen korttiin ei mahdu kovin monta riviä tekstiä:/ Laitoin jo viestiä Calligraphenille(mistä kutsut tilataan) että kuinka paljon tekstiä siihen mahtuisi.. Ku vierasmäärä pitää kertoa pitopalvelulle viimeistään juhannuksen jälkeen, niin pitää saada ne kutsut postiin toukokuun alussa..
Nyt alkaa taas hääkuume nousta, ei kun hihat siis heilumaan:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.