IRC-Galleria

sundays

sundays

drown into eyes while they're still blind

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.11.2010 07:10

42 days to go ♥
Raskasta joulua-lippu Tavastian 19.12. keikalle siis ostettu, yay!
Ja 11 päivää Sakara tourin Tampereen keikkaaaaan! Can't wait.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.10.2010 05:30

sometimes life in here is too limiting
sometimes we don´t care at all, sometimes...

*

damn. ikävä sonatan keikoille!

blaaaaSunnuntai 15.08.2010 19:35

Hmmm, Jurassic oli ja meni! Ei ihan kesän parhaita festarireissuja, mutta kokemus sekin. Perjantaina olin about koko päivän Mikkelin matkakeskuksella vaihtamassa rannekkeita, mikä oli muuten ihan kivaa, mutta meinasin paahtua kuoliaaks, ja migreeni toki lisäsi hauskuutta.

Lauantaina heräsin kuudelta, en saanut enää unta, ja lähin sinne alueelle hengaileen. Meinasin tylsistyä kuoliaaks, koska portit aukes vasta joskus aika myöhään. Niiden aukeemisesta saakka jonottelin siinä päälavan edessä sit Sonataa, ja VAIHTEEKS satoi, eikä mulla ollut sadeviittaa, huoh. Ennen Sonataa siinä oli Mokoma ja Irina, jotka oli ihan ok, ja Klamydia, joka oli ihan mieletöntä paskaa. Ainiin ja se joku teknoshitti, mutta niitä en kattonu, vaan istuin lukemassa kirjaa. Sonatakaan ei ollut ihan parhaimmillaan, koska ne soitti vaan tunnin(?!? mitä paskaa oikeesti), eikä setti vaihteeks ollut mikään mahtavin, mutta oli kuitenkin kivaa, ja yleisö oli ainakin jees tällä kertaa.

Sonatan jälkeen harhailin päämäärättömästi työntekijäalueella ja join varmaan kymmenen mukillista kahvia, ja sit pääsin vihdoin joskus kahelta koululle nukkuun. Tänään fiksuna ihmisenä kävelin yli kymmenen kilometriä ensin majotuksesta Visulahteen, ja sit siitä jotain ihme kiertoreittiä keskustaan. Jalat on taas ihan tunnottomat, mutta OON KOTONA JA OMASSA SÄNGYSSÄ♥

Viis päivää mun synttäreihin jäljellä, ja sitte lähetäänki Saanan kans KEMIIIIIN! Can't wait. Mua vähän pelottaa jo valmiiks festarikesän päättyminen, mutta ainakin oon sitte 18 ja voin hukuttaa suruani baarissa.

MILANOON♥Torstai 22.07.2010 02:32

"SONATA ARCTICA are extremely excited to announce their upcoming recording of their second DVD which will take place at the ALCATRAZ in Milan, Italy on September 30th, 2010.

SONATA ARCTICA will perform a pretty unique show of at least 120 minutes. Next to songs of their latest albums “The Days Of Grays” and “Unia” they also will perform some of the older songs from previous albums plus some very rare songs they didn’t play live during the last years. For sure this will be an unforgettable event and a journey from the beginning of their career as one of the most popular Finnish metal bands until now - you definitely shouldn’t miss it."

AAAAAAAaaaaaaa♥ tosta tulee niiin parasta! sonata (& kakstuntinen setti!!) + italia! voisin kuolla onnesta. syksy sais tulla jo.

such fun!Lauantai 26.06.2010 00:02

tällä hetkellä kuumetta 38,5 astetta, ääni ei kulje, yskin keuhkoni pihalle ja kulutan varmaa viis nenäliinaa per minuutti.

mikään ei siis ilahduta niin paljoo kuin ajatus huomisesta vitunmoisesta jonotuksesta, varsinkin ku säätiedotus lupaa sadetta! :)) ja mullahan ei tosiaan ole sadetakkia/-viittaa, eikä kaupat oo auki. toivottavasti en pyörry tai saa keuhkokuumetta. mut toisaalta... sonata♥

LIFE'S GOOD!

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.06.2010 18:31

saunassa oli eilen kivaaa! stam1na oli mahtava ja sonata oli paras<3 ens viikolla taas provinssissa sit, tosin eturivi taitaa jäädä välii tällä kertaa. ;<

[Ei aihetta]Torstai 03.06.2010 19:32

ostin sauna-lipun! sonata & stam1na lauantaina♥

[Ei aihetta]Lauantai 17.04.2010 04:23

hha, provinssii ravintolaan töihin ;;> aika upgrade tosta siivouspartiosta!

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.02.2010 19:21

oiii oliko ees paras viikonloppu! :) sonata x2, apocalyptica, turmion kätilöt yms eturivistä♥

jalat on kyl lievästi sanottuna kipeet.

ANTEEKS KAIKKITorstai 07.01.2010 00:39

:---DDDDDDDDDDDDDDDD

mää haluan kuolla. sovitaanko virallisesti et tota laivareissuu ei tapahtunu?

(PS. MUA ON KUSETETTU ;<< vittu "-92" jjoo-o nii vissii :DD:D:D)