IRC-Galleria

sundays

sundays

drown into eyes while they're still blind

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

frostbite metalfest 6. - 7.2.Maanantai 09.02.2009 01:56

työntekijä-infoja ei lopultakaan tullut ollenkaan, joten suunnistimme hamoksen ja elmerin kanssa lahteen omia aikojamme. itsehän luonnollisesti myöhästyin ja missasin sen vuoksi pari tuntia istumista ja ihmettelyä. sitten kun mä saavuin paikalle, niin alkoi tietysti heti tapahtua... saatiin crew-passit & ohjaaja, joka oli siellä myymässä paitoja. ei siellä kuitenkaan ketään sellaista ollut, joka olis mistään mitään tiennyt, kuten ei koko festareiden aikana yleisestikään. järjestäjällä oli aina "kokous", muista en tiedä. lähettiin itsenäisesti siivoilemaan, mutta välineitä ei valitettavasti ollut saatavilla eli keräiltiin jotain paskaa lattialta käsin. ihan hauskaa oli ja päästiin päivällä jopa syömään, kuten oli luvattukin, ja samaan aikaan siellä oli lamb of godin tyyppejä ihmettelemässä suomalaista ruokalistaa. sen jälkeen hengailtiin yleisesti, kierreltiin ympäriinsä kyselemässä pöytiä paitamyyntiin ja kuuntelemassa soundcheckejä.

varsinainen homma meillä oli ekana päivänä paitojen myyminen. se ei ollut ihan tarkotuksellista, mutta satuttiin olemaan siinä järjestelemässä niitä paitoja siinä pöydällä kun ovet avautu ja hervoton ihmisjoukko ryntäs siihen ostamaan kaikkea. me ei oikein tiedetty, mitä pitäis tehdä, koska sen ei tosiaan alunpitäen pitänyt olla meidän homma ja paikalla ei ollut just sillä hetkellä ketään neuvomassa. meillä ei luonnollisesti ollut vaihtokassaa eikä mitään. alettiin kuitenkin myydä niitä kamoja sellasille, jotka pysty maksamaan tasarahalla ja kyllä se pikkuhiljaa lähti käyntiin kun meidän vastaavakin pääsi paikalle ja rahaa alko kertyä. :D se myyminen oli jees ja hyvin ne mun & elma-tädin myymät log-paidat meni ainakin kaupaks. siinä kävi jopa pari tyyppiä iskemässä, mut hiljeni aika tehokkaasti kun vedin kyrpiintyneenä esiin alaikäisyys-kortin. aika säätöö kaikki oli sinäkin päivänä, kun lamb of god & arch enemy saapu paikalle jo tosi aikasin aamupäivällä ja ekat kaljat tuli kymmeneltä illalla. log:n solisti nukku jotain viis tuntia lavan takana lattialla matkalaukkujensa päällä, karvalakki naaman päällä ihan onnellisena. backstaget oli sellasia herttaisia pikku koppeja lavan vieressä, tarjoilut olemattomat. kahvia ja teetä sentään oli saatavilla. ilmeisesti jo ekana päivänä tappiota oli kertynyt aika vitusti, jotain sata tonnia. ohjelmaa ei tiedetty, vaikka sitä kyseltiin ahkerasti ja anniskelualueen sijainti oli kuulemma perseestä. mut kyl se mun kohdalla menetteli, tavattiin kaikkia bändien soittajia ja saatiin ihan mukavasti käytännön kokemusta kaikesta.

lamb of godin keikan jälkeen laitettiin jäljelle jääneet paidat takas laatikoihin ja laskettiin ne, sit käytiin viemässä ne bändille ja siinä olikin työt sen päivän osalta. mutta kaaos oli kaikkea muuta kuin ohi. meille oli luvattu ilmanen majotus, ajateltiin, että ehkä jollain koululla ja hamörr oli jopa raahannu makuupusseja mukaan. mut koska info ei kulkenut, kukaan ei tiennyt mistään mitään tämänKÄÄN asian suhteen, joten me lähdettiin muiden perässä sinne hotellille, missä bändit & muut nukkui. odoteltiin aulassa kolmeen asti, jolloin vihdoin erään herttaisen texturesin työntekijän mentyä valittamaan järjestäjälle hän vaivautui hankkimaan meille huoneen. tämän jälkeen sen äiti tuli valittamaan meille, että mitä me siellä tehdään kun piti huonekin hankkia ja yhyy. sanottiin, että ollaan vapaaehtoisia eli tehdään mitä käsketään ja hänpä sitten keksi käskeä meidät siivoamaan koko vitun hallin seuraavana aamuna + hankkimaan välineet. hankalaa sinänsä, kun niitä välineitä ei saatu käyttää ja sen hallin siivoaminen käsin olis ollut mahdotonta. jätettiin kuitenkin asia sikseen, mentiin käymään meidän huoneessa ja verottamaan vähän minibaaria. sitten lähdettiin texturesin, gorgorothin ja arch enemyn jäsenten kanssa tutustumaan niidenkin minibaareihin. hauskaa oli. elmo ja perse lähti aika aikasin nukkumaan, joten hengailin niiden ihmetyyppien kanssa jonkin aikaa itseksenikin, mut sitten lähdin kans unten maille. oli mielenkiintoista kattella tänään koneelta niiden bändien promokuvia ja kokea ahaa-elämyksiä havaitessaan jutelleensa vaikka kenen kanssa.


seuraava päivä menikin sit ihan päin persettä. mayhem peruutti, mistä tuli tieto jo edellisenä päivänä, mut gorgorothin oli tarkoitus esiintyä. niiden (kuten kenenkään muidenkaan) raidereita ei kuitenkaan kyetty jostain syystä hankkimaan, ja kitaristit jumahti johonkin, joten eipä onnistunut. ikävähköä sinänsä, kun laulaja, basisti ja rumpali oli paikalla. ne sitten kuulutti, että joo, eivätpä voi esiintyä, mistä fanit ymmärrettävästi ei ihan hirveesti tykänneet. siitä synty mieletön mellakka ja kaikki oli päin vittua. sillon ei oikeesti toiminut yhtään mikään. ruokaa ei ollut, ei työntekijöillä eikä bändillä, catering vietiin helvettiin, koska mitään ei oltu maksettu. järjestäjää ei näkynyt eikä siihen saanut yhteyttä mitenkään. ei ollut ketään vastuuhenkilöitä, kukaan ei tiennyt missä mennään, kenellekään ei ilmeisesti maksettu. siel sitten joutui sellaiset hoitamaan kaiken, joille nämä työt ei todellakaan olis kuuluneet.

meidän ohjelmaan kuului ensin siivoilu + vitunmoinen pullojen kerääminen ja lajittelu. eräänkin bäkkärin siivoominen oli kuvottavaa, kaikki mahdollinen oli heitetty samaan laatikkoon ja sieltä piti noukkia erilleen roskat & ehjät pullot / tölkit. thx lamb of god. :D sen jälkeen lähinnä hengailtiin aika kauan, yritettiin roudailla kamoja johonkin hyödylliseen paikkaan ja näin. sit kun ovien avaamiseen alko olla enää vähän aikaa, meille delegoitiin vedenjakaminen. siinäpä sitten vierähti koko loppuilta, kun pidettiin "kuuluisaa vesipistettä". tehtiin oikein hienoja kuvioita niistä pulloista. saimme myös vahtia järkkäreiden puolesta, et keitä päästetään lavan taakse. yhessä vaiheessa siihen ilmaantu kiehnäämään sellasia pelottavia pvc-asuisia neitokaisia, jotka halus bäkkärille. sillä toisella oli nenässä joku suuri ongelma, mutta se ei kuunnellut vihjauksia siitä. ne kiehnäs siinä ikuisuuden ja koitti ostaakin joltai hepulta passin, mut pysyin lujana ja sanoin että vittu sinähän et sinne mene. :D vedenjakaminen keskeytyi ikävästi, kun järkkärit ajoi meidät turvallisuutemme vuoksi bäkkärille, koska ihmisiä vitutti gorgorothin peruuntuminen niin rankasti. myös eräitä bändejä vitutti, koska ne ei saanu keikkapalkkioita, ja siellä oli monenlaisia suunnitelmia tän aleksin varalle. yleisen "voi vittu missä meidän rahat on"-raivoamisen kuuntelemisen jälkeen mentiin vaan hotelliin ja nukuttiin ja aamul sitten takas tampereelle. en halua kuvitella, missä kunnossa messukeskus nyt on, eihän siellä ketään varmaan oo siivoamassa tai mitään.

oli kyllä outo reissu. siel oli sitä vettä niin mieletön määrä, ilmeisesti kymmenen hervotonta lavaa frostbite-etiketillä varustettuja pulloja. sitä vettä meni helvetin paljon, ja silti käytettiin vaan about yks lava, tai yhteensä ehkä puolitoista. mut ainakin jotain oli tarpeeks. ehkä ois edes jollekin saatu maksettua luvatut palkat, jos vesi ois jätetty vähemmälle ja ois ehkä tyydytty johonkin tavallisiin pulloihin, joissa ei välttämättä ole rumaa fb-etikettiä.

kyllähän toi sinänsä oli ihan jännää. :D mut voin kuvitella et olisin vähän eri mieltä jos omat lempibändit ois perunu / ois kaipaillu ohjelmaa mut sitä ei ois ollu missään / ei ois tullut luvattua palkkaa. anygays kiitoksia kovasti kaikille, ei välttämättä nähä fb:n merkeissä ens vuonna.

hyvin meni hei!

[Ei aihetta]Maanantai 02.02.2009 00:43

Misty sanoo:
heei lähen käymää ulkona homostelevat ystäväiseni, heihei :)
Ellu. sanoo:
moimoi
Hanna sanoo:
momomomomomomomomomomoooooo
Ellu. sanoo:
Minkä helvetin takia se lähti ulos?
Hanna sanoo:
patu?
Ellu. sanoo:
Mutta ei se koskaan käytä sitä. Paitsi sillon kerran...
Misty sanoo:
vitun nörtit kai sitä voi muuten vaa mennä ulos :DDD
Ellu. sanoo:
Ei voi.

*

Ellu. sanoo:
Keskustelu kuoli, kun Hanu lähti imemään persettä.
Misty sanoo:
hanurin perse imi keskustelustamme elinvoiman.
Ellu. sanoo:
Hajosin.
Ellu. sanoo:
Imi kuin imuri.
Ellu. sanoo:
Jotenki musta tuntuu, että Hamos ei tuu takas. :D
Misty sanoo:
Hahaa. :D:D Ei niin.
Ellu. sanoo:
Ehkä se kaatu portaissa.
Misty sanoo:
Tai sen perse imi sen pään ja nyt se on ikävästi jumissa.
Ellu. sanoo:
Ewww.
Misty sanoo:
:D voin kuvitella..
Ellu. sanoo:
Voi Hanu-parkaa.
Misty sanoo:
niinp. sit sen pikkuveli juoksee jonkun hervottoman imukupin kanssa apuun.
Ellu. sanoo:
Kelaa sit jos Hanu on jossain asiakaspalvelu-tehtävässä FBssä.
Ellu. sanoo:
Se mitään juokse, se käy juomas niiden kiljut sillä välin ku Hanus on jumissa.
Misty sanoo:
must tuntuu että ne näkee Hanun ainutkertasen potentiaalin ja laittaa sen sinne lavalle rekvisiitaks Ari Koivuselle.
Ellu. sanoo:
Niin! Sit Hanusta tulee pysyvä osa Ari Koivusen road crewta.
Misty sanoo:
kyl. se päätyy myös kymppiuutisten loppukevennykseen. "pää perseessä AHAHAHAHAHAHAAAHHH"
Ellu. sanoo:
*total reps*
Misty sanoo:
harmi ettei Arvi Lind enää oo mukana, voin kuvitella kun se naurais sellast vitunmoista räkänaurua
Ellu. sanoo:
Se luultavasti sais jonku sydärin.
Misty sanoo:
voi ei! :< se olis ikävää.
Ellu. sanoo:
Niin, Arvi Lind on kovis.
Ellu. sanoo:
Ja sit Hanu vois päästä salkkareihin tuuraan Ismoa.
Misty sanoo:
näyttääkö izmo "all-in" laitela sun mielestä siltä, että sillä on pää perseessä? :DD oon nähny sen livenä<3
Ellu. sanoo:
Näyttää?
Misty sanoo:
pyhäinhäväistys. :|
Ellu. sanoo:
:D
Ellu. sanoo:
Oho, Hanu tuli takas.
Misty sanoo:
H-A-M-O-S
Ellu. sanoo:
Se varmaan pistää meitä parhaillaan torjuttujen-listalle.

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 01:24

eeeäääähh. x_x prosessikirjotelma?

honpppaSunnuntai 18.01.2009 23:36

Misty sanoo:
niin,voi ei. ;< miks sun piti ajatella minna moisioo just sillon.
camcam sanoo:
kokahän on panteistinen ilmiö! hän on kaikkialla <3
Misty sanoo:
no voi pyhä perse
Misty sanoo:
ootko koskaa miettiny et se onkin vaan camillanfantasia-ilmiö..?
camcam sanoo:
en!
camcam sanoo:
keillän sellaisen saastaisen väitteen : <

*

camcam sanoo:
rva.olla on ongelma
camcam sanoo:
se haluaa nähdä mun galleriprofiilin : DDD
Misty sanoo:
miksi rva.Pershuhta sellaista haluaa?
camcam sanoo:
koska se on stalkkaava idiootti..
Misty sanoo:
eikö sillä muita perusteluit ollu?
camcam sanoo:
se sanoi,että haluaa nähdä mitä mä puuhaan netissä : DD
camcam sanoo:
sanoin vaan et "EI"
Misty sanoo:
o_o
Misty sanoo:
vaikuttava suoritus, camilla.
camcam sanoo:
.. ja ihme kyllä se ei tunkenut tohon : D no ehkä se etsii sen myöhemmin : <
camcam sanoo:
tiedän! alan oppia. eilenkin uhkailin niitä kuokkiksia irmelimäisesti <3
Misty sanoo:
ne oli varmaan kauhuissaan.
camcam sanoo:
varmaan oli kova työ pidätellä naurua . DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Lauantai 17.01.2009 20:57

must be exhausting to lose your own game
selfishly hated, no wonder you're jaded-
you can't play the victim this time
and you're too late

don't cry to me
if you loved me
you would be here with me

how could I have burned paradise
how could I- you were never mine

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 19:47

I can't change who I am
not this time, I wont lie to keep you near me
and in this short life, there's no time to waste on giving up
my love wasn't enough

and you can blame it on me
just set your guilt free

*

thanks a lot.

[Ei aihetta]Tiistai 13.01.2009 01:07

Nimeä paras bändi/artisti joka kirjaimelle. Vain yksi per kirjain!

A - Amorphis
B - Backstreet Boys
C - Children of Bodom
D - Dingo
E - Evanescence
F - Foo Fighters
G - Günther
H - The Haunted
I - In Flames
J - John Lennon
K - Korn
L - Linkin Park
M - Mokoma
N - Nightwish
O - Ozzy Osbourne
P - Pain
Q - Queen
R - The Rasmus
S - Sonata Arctica
T - Tarot
U - Ultra Bra (:D)
V - Viikate (:DD)
W - Whitesnake
X - Xzibit säätänä ku ei muuta keXi.
Y - Yö
Z - Zen Café

*

mun piti mennä nukkuu! tai mä meninkin, mut sit tulin taas koneelle. mweh.

[Ei aihetta]Maanantai 12.01.2009 23:50

ihana päivä.

[Ei aihetta]Lauantai 03.01.2009 02:37

mahtava keikka<3. tällä kertaa oltiin eturivissä eikä missattu mitään. :3

kiitos stam1na, leverage, kotipelto, medicated & timo rautiainen.
ja tappakaa joku se huutokauppaäijä.

[Ei aihetta]Perjantai 26.12.2008 03:05

ihmiset menee nukkuun liian aikasin.