IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 03:34

Nainen meni rannalle ja huomatessaan olevansa yksin, päätti heittää bikinit pois, ettei tulisi rusketusraitoja. Asettelipa pyyhkeen mukavasti ja kävi selin makuulle. Sattui vain niin ikävästi, että meni mehiläisellä medet sekaisin ja ryömi sisälle naisen pimppiin. Nainen tästä uskomattoman paniikin repimään ja juoksi terveyskeskukseen. Eikä tietenkään naislääkäriä vapaana. Tohtorismiehen huoneessa nainen selittää nolon tilanteensa ja pyytää lääkärisetää auttamaan ja nopeasti, mehiläinen on PAKKO saada ulos! Lääkär miettii hetken ja sanoo:
- Tilanne on nyt hyvin räjähdysherkkä, on toimittava varovasti. Te menette nyt kotiin, mutta kaupan kautta. Ostatte hunajaa ja kotona valelette miehenne munan sillä. Miehenne täytyy _hyvin hitaasti_ työntyä sisällenne, jolloin mehiläinen tarttuu hunaja-munaan ja saatte sen ulos.
Tästä nainen itkua tihrustamaan. Eipä ole miestä kotona.
- Eikö herra lääkäri voisi mitenkään tehdä sitä itse? Tohtori kovasti väittämään vastaan, eihän sellainen käy!! Pitkän neuvottelun jälkeen liäkärsetä suostuu ja hakee taukohuoneesta hunajaa.
- Tästä ei sitten hiiskuta tämän huoneen ulkopuolelle..
Tohtormies hivelemään hunajaa keppinsä nokkaan ja pyytää naista asettumaan hoitovuoteelle selin makuulle ja haarat levälleen. Lääkäri työntyy, kuten sovittu, hitaasti sisään, mutta alkaakin yhtäkkiä rynkyttää hullun lailla edestakaisin! Nainen nostaa kauhuissaan päätään ja kysyy: -Mitä te oikein teette?? Lääkäri vastaa: - Suunnitelmanmuutos, MÄ TAPAN SEN!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.