IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 06.03.2006 23:36

Niin se koulu taas alkoi. Olin pahantuulinen aamulla, kun piti lähtä sinne, mutta ei mikään auttanut. Iskä vei onneksi 27:n pysäkille ja pääsin sillä suoraan kouluun. Onneks se menee tästä läheltä. Olin kyllä ajoissa aamulla siellä, mutta sittenpä istuskelin ja odottelin muita.

Ullis oli saanut kepit, kun se oli telonut polvensa rinteessä :/ Oli kiva nähdä kavereita ja panikoida niiden kanssa kaikista koemääristä ja liik.toimin.suunnitelmasta. Argh. Se etenee kyllä hyvin jo :)

Ymm ... Ei ollut mitään erikoista koulussa. Paitti, et sain tietää, et olin saanut asiakaspalvelusta ja markkinoinnista nelosen torkkaan. JEE!! Päivä parani huomattavasti. Loppupäivästä oli alavatta taas kipee, vaik on jo neljäs päivä. Sit rupes väsyttää sormen tunnilla ihan kamalasti ja melkein nukahdin. En jaksanut keskittyykään mihinkään, kun sattu :(

Enkun tunneilla tehtiin taas jotain tyhmii tilauksii ja tarjouksii ja muita kakkoja. Samoja kun toimistopalvelussa. Argh. Se koe ei tosin voi olla kamalan vaikee, kun se tekee semmosen samanlaisen tehtävän kokeeseenkin.

Mun koepäivät:

10.3 Matikka :(
17.3 Toimintaympäristö :/
20.3 Taloudellisen toiminnan oikeussäännökset
21.3 Yritystoiminnan liik.toimin.suunnitelma valmis
27.3 Enkun koe
31.3 Asiakaspalvelun koe
3.4 Toimintaympäristön III välikoe
5.4 Matikan III välikoe

Että semmosta kivaa tiedossa. Ruotsi ja taloushallinto puuttuu vielä :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.