IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 07.03.2006 15:18

Oli kyl hieno päivä tänää.
Aamulla huomasin, et Ismo oli laittanut atk:sta mulle kolmosen. Se oli vaihtanut sen, kun eka se oli 2. Mut olin hyyvin iloinen. Mentiin siskon kans samaan aikaan kouluun. Meinas tulla kiire ja se unohti kännykkänsä kotiin. Onpa outoo olla ilman kännyä, kun siihen on niin tottunut.

Joops. Kuu_ tuli aikasin onneks aamulla ja katottiin sitten laskelmii siinä ennen tuntia. Osa on jo saatu tehtyä. Hyvä me! Sit kuunneltiin 2h yritysesitelmiä ja aika meni tosi äkkiä. Taloushallinnon tuntikin taas hurahti nopsaa, saatiin ne kamalat kokeet takasin joista tiesin jo numeroni. Noh. Sitten oli ruokkis ja ruotsin ope tuli sanoon meille, ettei tunteja ole, koska jotkut tenttii vanhan kokeen eikä se ole järjestänyt meille muille mitään O_o Oltiin ihan, että vau! Ja sit se sano viä et työssäoppimisen ohjauksen ope on sairas ja me päästään kotiin! Wuhuu! Kuu_ oli ensin harmissaan, kun on se pahuksen lakko ja se aatteli ettei pääse kotiin. Mut onneks sen isä oli lähellä ja haki sen :)

Mä menin suoraan kotiin. Sisko sattu samaan busaan ja olin ihan ihmeissäni kun sen piti nähdä kaveri yhden aikaan. No, se sano, et hakee kännynsä kotoo xD Outo tyyppi. Mentiin sit yhes kotiin ja siä ootti iso kirje Ranskasta Annalta ja pikkukirje Piialta. Uus kirjekamu vuotiksesta. Kivvaa. Vaikutti hyvin mukavalta. Sisko lähti tapaan kamua ja tulikin sit melkein saman tien takas, kun se sano, et sen kamu soitti ja ilmotti, ettei pääsekään. Onneks ei ehtinyt meneen busaan :D

Mun pitääkin laskee matikkaa. Tylsää. En jaksaisi. Haluisin kirjottaa kirjeitä tai ficcejä tai romaaniani. Mutta eih. Pitää tehdä tyhmiä laskuja ja lukee kokeisiin. Mömmöö. Taloushallinnon koekin on 29.3, et sillä viikolla on sit kolme koetta tiedossa. Oikein muksaa. Mutta haluun asiakaspalvelusta taas 4, et siihen sit luen, muut voi jäädä.

Mutmut ... nyt pois koneelta. Ai, pahus. Pitääkin polttaa siskon kamulle cd. Pöh. Aina mä joudun poltteleen levyjä. Se on niiiin kivaa. Jaa niin, giallekin pitää polttaa Armo joskus. Mutta sen ehtii :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.