IRC-Galleria

vitsiäLauantai 13.12.2008 19:12

* Mies ajoi autoa. Yhtäkkiä tien vieressä näkyi kokonaan punaisiin vaatteisiin pukeutunut mies, joka viittilöi villisti käsillään. Autoa ajava mies pysäytti auton ja kysyi: Kuka olet ja mitä tahdot?
Toinen mies vastasi: Olen punainen maantiehirviö ja haluan paitasi.
Autoa ajava antoi paitansa ja jatkoi matkaa.
Kohta edessä näkyi kokonaan vihreään pukeutunut mies.
Autoa ajava pysäytti ja kysyi: Kuka olet ja mitä tahdot?
Miekkonen vastasi: Olen vihreä maantiehirviö ja haluan housusi.
Autoa ajava antoi housunsa ja jatkoi jälleen matkaa.
Ei kulunut kauaakaan kun mies erotti tien vieressä sinisiin pukeutuneen hahmon.
Mies pysähtyi ja sanoi: Anna kun arvaan, sinä olet sininen maantiehirviö ja mitäs sinä haluat? Kenkänikö, vai ken ties alushousuni?
Sinisiin pukeutunut vastasi: Minä olen poliisi, ajokortti ja rekisteriote.

* oli kolme ruotsalaista menivät suomeen mutta eivät osannet puhua suomea. ensimmäinen meni jalkapallo otteluun, ja suomi teki maalin! suomalaiset:Me teimme sen! Ruotsalainen oppi sanomaan "ME TEIMME SEN" toinen Ruotsalainen oli kaupassa osti perunoita Kauppias:ostatte säkillisen. Toinen Ruotsalainen oppi sanomaan "SÄKILLISEN" Kolmas oli kävelyllä ja lapsia oli pihalla.Äiti huutaa:lapset pesulle!! Lapset: MINÄ ENSIN!. Kolmas oppi sanomaan "MINÄ ENSIN". Sitten tuli pankki ryöstö, poliisi kysyi ruotsalaisilta:teittekö te sen?ruotsalainen:ME TEIMME SEN! poliisi kysyi toiseltsa:Paljonko varastitte? toinen ruotsalainen:säkillisen!.poliisi sanoi kolmannelle:Te joudutte putkaan! kolmas:MINÄ ENSIN!!

* Mies halusi perustaa oman kaupungin, muttei keksinyt sille nimeä, hän halusi ottaa seuraavan ohikulkian sanovan sanan. ohikulkia tallasi banaanin kuoreen ja sanoi: voi kamelin pylly! ja niin kaupungin nimeksi tuli kamelin pylly. Se sama mies sai lapsen muttei tiennyt minkä antaisi nimeksi. Ja mies taas teki sen saman asian , eli seuraavan ohikulkian sanan. Ohikulkia tallasi siihen samaan banaanin kuoreen ja sanoi :VOI REIKÄ. Eli lapsen nimeksi tuli reikä..Eräänä päivänä Reikä oli kadonnut.. POLIISI:Me etsimme koko kamelinpyllyn mutta Reikää ei löytynyt..

* punatukkainen nainen meni lääkäriin. lääkäri kysyi:
- mikä teitä vaivaa ?
- joka paikkaan koskee!
- eihän nyt joka paikkaan voi koskea !
- katsokaa ! tyttö painoi mahaansa ja huusi tuskasta, sitten hän painoi jalkaansa ja vaikersi.
- taidatte olla pohjimmiltanne blondi ? lääkäri epäili.
-niin, entä sitten ?
- näyttää siltä että sormenne on murtunut..

* Olipa kerran suomalainen,ruotsalainen ja norjalainen,he olivat eksyneet metsään,sitten he näkivät mökin ja suomalainen sanoi:kilpaillaan kuka on kauiten mökissä,ensin meni ruotsalainen,sitten norjalainen,kun kummatkin olivat juosseet pelosta kankeina ulos mökistä niin suomalainen meni mökkiin,ja kuuli äänen:minä seilaan keltaisellamerellä,suomalainen seurasi ääntä,avasi oven ja näki muurahaisen joka oli potassa,jolla oli tikku kädessä ja se seisoi lehdellä ja hoilasi:minä seilaan keltaisellamerellä.

...Lauantai 13.12.2008 18:46

* Ihailen muotojasi, suutelen kaulaasi, nuolen kirkasta nestettä reiästäsi, oma, rakas, ihana Kossupulloni !

* Kiihotun kun sormesi vaeltelee pitkin runkoani ja hierot tappiani. Ota minut aina mukaasi, älä jätä tai vaihda... t: oma rakas kännykkäsi

* Sä annoit väliin huulien, tunsin saavani kokonaan sen. Mä yskin ähkin punastuin ja melkein siihen tukehduin. Se oli kokemus ihmeellinen, kun sain tupakan ensimmäisen.

* Tarjosit sitä mulle. Ensin en uskaltanut, mutta sitten otin sen suuhuni ja tunsin, miten vaahto virtasi suupielilläni AAAAHH! Olut on poikaa.

* Sinä pumppasit ja pumppasit, eteen ja taakse, tasaisin vedoin. Se kovettui ja kovettui kunnes se oli kova ja sileä. Vihdoinkin pyöräni renkaassa on ilmaa!

* Tule luokseni, ota housut pois ja istu päälleni. Nauti kunnes saat tyydytyksen.
Rakkaudella pyttysi!

* Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä. Nautin siitä. Eikä! Poliisit!
Heitin sprayni pois.

* Tämä näppärä vehje on 15cm pitkä. Sen käytöstä nauttivat miehet ja naiset. Sen toisessa päässä on tukko karvaa ja toinen pää on sileä. Käytettäessä se toteuttaa edestakaista liikettä ja jättää jälkeensä usein valkoista ainetta. Tällaista toimintaa suositellaan toteutettavaksi 2krt päivässä... Ah, kyllä hammasharja on kätevä.

* Kun tässä nyt makaan sängyssäni ja muistelen viime yötä, tunnen halua puristaa sinua. Tulit luokseni odottamatta ja laskeuduit alastomalle keholleni, nälkäisenä. Imit minua kunnes lopulta nukahdin. Aamulla vierailustasi oli vain muisto, mutta ensi yönä odotan sinua täysin valveilla... hyttynen!

* Otat sen suuhun kovana ja kuivana. Imet, puret ja lutkutat sitä. Kun se on antanut makunsa, otat sen pois; velttona ja kurttuisena. Kyllä purkka on hyvää!

PojilleLauantai 13.12.2008 17:27

1. Kun tyttö on surullinen, pojan on piristettävä tyttöä. Loistava keino siihen on sanoa tytölle, kuinka paljon tykkäät hänestä ja kehut häntä kauniiksi tai söpöksi.

2. Jos huomaat tytön olevan "huolimattoman" näköinen. Esimerkiksi meikitön ja tukka sekaisin MUISTA kertoa hänelle, että hän on maailman kaunein tyttö, vaikka mitä olisi käynyt.

3. EI SAA UNOHTAA KOSKAAN, toivottaa tytölle hyvää joulua, synttäriä, nimipäivää tai uuttavuotta. Ps. Muistatan antaa tytölle jokin ihana lahja joulusin ja syntymäpäivisin. Suudelmakin olisi tietysti kiva. Silloin tyttö tietää, että välität hänestä tosissasi.

4. Kuten olette huomanneet, me tytöt emme pidä pojista, jotka eivät uskalla pyytää meitä ulos. Eikä me tytöt voida joka kerta pyytää teitä. Se alentaa jopa meidän itsetuntoa. Joten pojat olkaa rohkeita.

5. Kun tytön kanssa on ollut ulkona, muistathan tulla seuraavana päivänä kertomaan hänelle, kuinka ihanaa sinulla oli ollut, vaikka sinulle ei olisi välttämättä ollut mitenkään erikoisen kivaa. Saat sillä tytölle hyvän mielen.

6. Me tytöt edelleen rakastamme, kun poika tuo suklaata ja kukkia. Sitä emme voi vastustaa! Se todella toimii!

7. Me tytöt rakastamme pokia, jotka silittelevät hiuksiamme ja poskiamme ja tietenkin halailevat meitä. Sitä paitsi me tytöt rakastamme hymyileviä poikia.

8. Silloin kun kotonasi ei ole ketään muita kotona, kuin sinä itse vain ja vietät yösikin yksin. Sinulle juolahtaa mieleen kaksi ajatusta. Toinen niistä ajatuksista on se, että kutsuisit jätkät teille ja viettäisitte perus jätkä illan, ja toinen ajatus on se, että pyytäisit sen ihanan tytön teille yöksi. OIKEA VASTAUS ON SE, ETTÄ PYYDÄ SE IHANA TYTTÖ TEILLE YÖKSI !

9. Kun tiedät tunteesi, johonkin tyttöön. KERRO se hänelle nopeasti, sillä emme me tytöt jaksa odottaa mitään sataa vuotta, joten toimi nopeasti.

10. Tämä tehoaa varmasti...pyydät tytön luoksesi syömään. Vaikka et olisi mikään mestari kokki ! haloo...on olemassa se tuttu ja turvallinen keittokirja.

11. Kun tapaat tytön, muistathan kertoa hänelle, että hän näyttää hyvältä.

12. Vaikka joskus pojat esittävät, ette he eivät tiedä romantiikasta mitään, niin kyllä pojat oikeasti tietävät. Kun olet tytön kanssa ulkona ja huomaat että on oikea hetki: Ota tyttöä kädestä kiinni ja kerro tunteesi hänelle ja suutele häntä. Tuota me tytöt emme voi vastustaa.

13. Jos tyttö, joskus pyytää sinut heille kylään. Niin muista olla kohtelias ja ja tervehtiä tytön vanhempia mikäli he ovat paikalla.

14. Jos katselette tytön kanssa, jotain pelottavaa elokuvaa tai muuta, ota tyttöä kädestä kiinni. Eihän me tytöt oikeasti kyllä pelätä, mutta mutta...

15. Vaikka me tytöt sanomme välillä, että yhden illan jutut on kivoja, ei ne oikeasti meistä ole. Joten jos olet puuhaillut tytön kanssa jotain yöllä, muista että vaikka se kuinka vaikeata oisinkin, kerro tytölle aamulla, että sinulla oli ihana yö ja pyydä tyttöä uusiksi ulos. Ettekai te nyt oleta, että me pyydetään ?

16. Jos ulkona on satanut tai huomaat, että tytöllä on kylmä. Muista tarjota hänelle takkisi/hupparisi. Muuten on ihan ymmärrettävää, että tyttö pitää sinua itsekkäänä.

17. Saata tyttö aina! Ethän sä ny oikeasti luule, että tyttö haluaa yksin mennä. Sitä paitsi matkalla hyvä pyytä tyttöä uusiksi ulos ja suudella.

18. Kun on hiljainen hetki. Käytä tilaisuutesi hyväksi ja suutele tyttöä.

19. Kuten kaikki tietää me tytöt kaipaamme paljon huomiota. Joten on ihan normaalia, että tekstaat tytölle joka päivä. Vai haluutsä jätkä, että sen tyttös unohtaa sut ?! Tai kun tyttö on koneella, menet tietysti heti juttelemaan ja jos huomaat tytöllä uuden kuvan Irc- galleriassa sun täytyy kommentoida siihen jotakin kivaa.

20. VIIMEINEN, MUTTEI VÄHÄISIN !!!
Kun haluaisit alkaa seurustelemaan tyttösi kanssa, mutta et oikeen uskalla kysyä, koska pelkäät että tyttö ei suostu ! Ole rohkea ja kysy. Me tytöt emme sitä tee ! Emme koskaan. Eihän sitä tiedä, kuinka kauan tyttö on odottanut, että kysyisit häntä yhteen. Eikä kavereiden mielipiteistä välitetä tai iästä ! Ikähän on pelkkiä numeroita, ja sun kaveris on väärässä, jos he sanovat, että sun tyttös on pelle. Todellisuudessa, he ovat vain kateellisia. Jos tykkäät tytöstä, niin kysy häntä yhteen. Eihän tässä mitään ikuisuutta ooteta.

Poika kuules, kun olet lukenut tämän. Olet varmaankin ajatellut jotakin tiettyä tyttöä! Kerro hänelle tunteesi, koska kuka tietää, vaikka tyttösi tekisi itsemurhan ja et ehtisi kertomaan hänelle tunteistasi !
Ei tässä mitään vuosisataa odoteta! Ja kun noita 20 sääntöä noudatat isket tytön

=(Lauantai 06.12.2008 20:11

Tytöllä oli kaikki hyvin, paras ystävä ja ihana poikaystävä. Tyttö ja tämän paras ystävänsä olivat olleet jo pienestä asti ystäviä. Tyttö ja poika olivat olleet 1 ihanan vuoden yhdessä. Tyttö kuuli seuraavana päivänä että hänen ystävänsä muuttaa eri maahan, tyttö ei voinut uskoa korviaan, ja meni heti tytön luokse käymään. Tyttö avasi oven ja sanoi: "Anteeksi, mutta en voi tälle mitään, mun on pakko muuttaa vanhempieni kanssa". He halasivat toisiaan ja tytölle tuli kyynel silmään, ja sitten hän sanoi: " Mul tulee niin kova ikävä sua, en tiedä miten pärjään ilman sua, koska me ollaan aina kerrottu ilot ja surut toisillemme, nyt ei voida enää " Hänen ystävänsä siihen: " Ainahan me voidaan viestitellä kännykän ja sähköpostin kautta, ja niin mullakin tulee ihan sairaan kova ikävä sua " . Tyttö sanoi viimeisen kerran: " Muista, mä rakastan sua, mitä ikinä tapahtuukin! " Ystävä: " Niin mäkin sua ! ". Sitten tyttö lähti kotiin, hiljaa itkien. Hän ei nukkunut koko yönä, ku mietti vain ystäväänsä ja tulevaisuutta. Seuraavana aamuna ku hän heräsi hänelle oli tullu viesti jossa luki: " Tavataan teidän lähellä olevalla meren rannalla tunnin päästä ". Tyttö odotti että tunti kuluisi, ja jännitti ja vähän pelottikin. Tunti kului ja tyttö meni rannalle. Poika istui siellä ja odotti tyttöään. Kun he pääsivät kasvokkain, poika käski antaa tytön käden ja sanoi: " miten tämän nyt sanoisin ... no me mennään perheen kanssa ulkomaille iskän työn perään, eikä ainakaan nähdä vuoteen ". Tyttö oli hetken hiljaa ja sanoi: " Ei,ei,ei, et saa mennä !" Poika: " Anteeks, mut mun on pakko " . Tyttö alkoi itkemään ja sanoi: " En voi elää ilman sua, en pärjää " Poika: " kyllä pärjäät, mä rakastan sua aina !". Tyttö meni taas hetken hiljaiseksi ja sen jälkeen sanoi: " Okei, mäki rakastan sua, ajattelen vaan kokoajan että olet lähellä ". Sitten hän lähti. Kaksi viikkoa myöhemmin tytölle tuli kirje ulkomailta jossa luki: " Anteeksi, mutta meidän ei kannata enää jatkaa, koska olen näin kaukana, niin ei tästä tulisi mitään " . Tytöltä alkoi valua kyynel ja hän meni ulos ja sanoi taivaalle: " Rakastan sinua aina, mutta minä en voi elää ilman sinua, niinkuin sanoin ". Hän meni samalle rannalle missä poika ja hän tapasivat, ja hukutti itsensä veteen.

MUISTAKAA, JOS JOKU SANOO SINULLE ETTÄ EI VOI ELÄÄ ILMAN SINUA HÄN VOI OLLA TOSISSAAN !

rakkaudesta kyssäreitä..Lauantai 06.12.2008 02:07

21 kysymystä (rakkaudesta).

Jos luit tämän, sinun täytyy tehdä tämä.
Vaikka tarkoituksenasi ei ollut aukaista tätä,
tee se silti!
Vastaa jokaiseen kysymykseen (totuudenmukaisesti).

1) Nimet, joilla sinut tunnetaan:
- Suvi

2) Neljä asiaa ylläsi?
- paita, farkut, sukat, alusvaatteet

3) Seurusteletko?
- joo

4) Oletko ikinä saanut ruusua?
- Oon, mut en enää pitkiin aikoihin.. =/

5) Oletko ikinä nuollut jalkaasi?
- en

6) Oletko ollut rakastunut?
- oon tälläkin hetkellä

7) Uskotko, että jokaiselle on sielunkumppani?
- kyllä

8) Ongelmasi juuri nyt?
- mie

9) Onko sydämesi ollut särkynyt?
- enpäs tiiä

10) Mitä mieltä olet etäsuhteista?
- riippuu suhteesta

12) Kuinka monta lasta haluat?
- aivan sama.. yks, kaks

13) Lempivärisi?
- musta

14) Uskotko, että oikean rakkauden voi löytää vain kerran?
- riippuu

15) Onko vaikeaa kertoa ihmisille, jos tykkäät heistä?
- on välillä

16) Kuvittele olevasi 40-vuotias ja vaimosi/miehesi kuolisi. Menisitkö uudelleen naimisiin?
- no en varmaan.. vois olla kova paikka.. =(

17) Missä iässä aloit huomata toisen sukupuolen?
- enpäs muista

18) Minkä laulun haluaisit soivan häissäsi?
- hmm...

19) Tykkäätkö kenestäkään erityisesti?
- joo yhestä erittäin suloista tyypistä.. Tiiätte kyllä ketä tarkotan

20) Luuletko, että hänkin tykkää sinusta?
- toivottavasti kyllä..

21) Jos joku tykkäisi sinusta, haluaisitko hänen kertovan sen sinulle?
- tietenkin

Tiiätte kyllä ketä.. =)Keskiviikko 03.12.2008 01:33

♫ I Lهvع ♥

╔♫═╗╔╗ ♥
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝ ♥♥♥


Kopioi tämä omaan päiväkirjaasi jos rakastat jotakuta <3

Vuosi 2008Keskiviikko 26.11.2008 19:57

Kohta onkin vuoden 2008 loppu. Sen kunniaksi pieni gallup. Aloitetaan;

Ystävät/ihmissuhteet
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - joo muutamia
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - oon kaiketi
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Oon
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Niitä on monia monia..
5. Oletko riitaantunut kenenkää ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - en

Sinä
1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - vähän
2. Oletko lihonut? - Oon
3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en
4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - en
5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - en

Muuta
1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - ainakin yhtä<3<3<3
2. Oletko joutunut tappeluun? - en kai
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - oon =D
4. Oletko juonut "perseitä"? - muutaman kerran
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - no joo

Koulu
1. Oletko opiskellut hyvin viimeisen vuoden aikana? - No en oikeestaan..
2. Paras ja huonoin koenumerosi? - en muista =D
3. Onko sinulla koulussa kavereita? - on
4. Onko koulussa tapahtunut jotakin hirveätä? - ei kai?
5. Kiinnostaako koulu? - ei

=DKeskiviikko 12.11.2008 20:38

MIKSI ON HIENOA OLLA MIES:
Perseesi ei ole arvosteluperuste työhönottohaastattelussa.
Orgasmisi ovat aitoja. Aina.
Autotalli on kokonaan sinun.
Kukaan ei salassa mieti, nieletkö?
Hätävalmistelut hoitavat itse itsensä?.
Voit pitää valkoista paitaa vesipuistossa.
Automekaanikot kertovat sinulle totuuden.
Et välitä hevon helvettiä, vaikka joku huomaisikin uuden hiustyylisi.
Sama työ... enemmän palkkaa.
Ryppysi lisäävät charmia.
Ihmiset eivät tuijota rinnuksiisi, kun puhut heille.
Uudet kengät eivät katko jalkojasi.
Pornoleffat on suunniteltu sinua silmällä pitäen.
Voit harrastaa huippuseksiä, vaikket pitäisikään naisesta.
Kaverisi eivät koskaan kysy sinulta: "No, huomaatko mitään uutta?"
Olet aina samalla tuulella.
Kännissä saat koheltaa.
Saat olla aina oikean kokoinen, nälkäinen ja etenkin painoinen.
Sinun ei tarvitse ikinä hävetä itseäsi uimarannalla.
Vaatteesi ovat aina sopivia, istuvia ja muodikkaita.

MUTTA ON NIIN PALJON KIVEMPAA OLLA NAINEN...
Voit säikytellä miespuolisia työkavereita selittämällä poissaolot mystisillä gynegologisilla ongelmilla.
Jos ostat vibraattorin, se on jännittävää ja villiä. Kun mies ostaa puhallettavan nuken, se on säälittävää.
Näytät hyvältä poikaystäväsi vaatteissa. Miehet näyttävät idiooteilta sinun vaatteissasi.
Et ole koskaan himoinnut sarjakuva- tai tietokonepelihahmoa.
Et näytä sammakolta tehosekoittimessa kun tanssit.
Voit halata ystäviäsi ilman että he miettivät oletko hinttari.
Tiedät totuuden siitä, onko koolla väliä.
Jos harrastat seksiä jonkun kanssa etkä soita hänelle seuraavana päivänä, et ole kusipää.
Sinun ei tarvitse kouraista jalkoväliäsi tasaisin väliajoin tarkistaaksesi onko sukukalleutesi vielä tallella.
Osaat pukeutua hyvin ihan itse.
Sinulla on tekosyy olla totaalinen narttu ja hirveä ainakin kerran kuussa.
Pystyt juttelemaan vastakkaiselle sukupuolelle ilman että samalla kuvittelet heidät alasti.
Jos menet naimisiin itseäsi 20 vuotta nuoremman kanssa, olet itsekin tietoinen siitä, että näytät idiootilta.
Ystäväsi eivät pidä sinua outona jos kysyt onko sinulla pinaattia hampaiden välissä.
On hetkiä jolloin suklaa todella ratkaisee kaikki ongelmat.

<3Sunnuntai 09.11.2008 17:05

_♥_♥___♥_♥_ Laita tämä
♥___♥_♥___♥ sydän sivullesi
_♥___♥___♥_ jos rakastat
__♥_____♥__ jotakuta tai
___♥___♥___ joitain
____♥_♥____ erittäin
_____♥_____ paljon!

Jaakko<3Sunnuntai 02.11.2008 23:02

kerro Tyttö/poika kaveristasi

IKÄERONNE ON...
[x] 0-2 vuotta
[ ] 2-3vuotta
[ ] 3-6 vuotta
[ ] yli 6 vuotta

[ ] liikaa
[x] sopiva
[ ] liian vähän

SUHTEENNE ON...
[ ] yksipuolinen
[ ] hymy-tasoa
[ ] kavereita, ei muuta
[ ] treffailua
[x] seurusteltu alle 6 kk
[ ] seurusteltu 6-12 kk
[ ] seurusteltu 1-3 vuotta
[x] kihloissa/naimisissa
[ ]muuta, mitä?

MISSÄ JA MILLOIN...

1. Näitte ensimmäistä kertaa ? - kesällä nissanissa
2. Juttelitte ensimmäistä kertaa kasvokkain ? - nissanissa
3. Treffasitte ensimmäistä kertaa ? - =)
4. Halasitte ensimmäistä kertaa ? - kesällä joskus
5. Suutelitte ensimmäistä kertaa ? - heinäkuussa tais olla
6. Riitelitte ensimmäistä kertaa ? - ei olla oikeestaan riidelty
7. Näitte viimeisimmän kerran ? - No nähään nyt parhaillaan.. :D
8. Juttelitte viimeisimmän kerran ? - tänää
9. Treffasitte viimeisimmän kerran ? - jaa-a
10. Halasitte viimeisimmän kerran ? - tänää
11. Suutelitte viimeisimmän kerran ? - tänää
12. Riitelitte viimeisimmän kerran ? - en muista ees

MITÄ MIELTÄ HÄNESTÄ OVAT...

1. Äitisi ? - tykkää siitä
2. Parhaat kaverisi ? - no ei niillä oo mitää sitä vastaan
3. Sisaruksesi ? - no ovat kavereita
4. Sinä itse ? - rakastan<3

MITÄ MIELTÄ SINUSTA OVAT HÄNEN...

1. Äitinsä ? - no ei sillä taojja olla mitään mua vastaan
2. Kaverinsa ? - en tiiä.
3. Sisaruksensa ?- ei kai niillä mitää vastaan oo ?
4. Hän itse ? - no varmaan se tykkää musta<3

TOTTA VAI TARUA ?
1. Tiedät hänen kengänkokonsa? - Totta
2. Hän on romanttinen? - välillä
3. Tiedät minkälaiset häät hän haluaa? - TARUA
4. Tiedät mistä hän kutiaa? - TOTTA
5. Hän osaa virkata? - en tiiä
6. Tiedät mihin hän hakee töihin? - TARUA
7. Hän on kertonut pitävänsä sinusta? - TOTTA
8. Hän on kertonut rakastavansa sinua? - TOTTA
9. Hän tekisi mitä vain puolestasi.: TOTTA
10. Tiedät hänen toisen nimensä? - Totta
11. Ikävöit häntä, jos olette erossa yli viikon? - TOTTA