IRC-Galleria

Ulkonäkö tytöt
pissalissu-tyyliin pätee kolmen k:n sääntö: kireä, kirkas ja kaikenkestävä. ja nyt ei siis puhuta kulutuksesta. + muistakaa lapset > vaatteet eivät tee pissistä!!


1. päähine
rip rekkalippiksille ja peittämätön päälaki takaisin johtoasemaan. lipat eivät kuitenkaan ole aivan poissuljetut, eivätkä myöskään huput (muista gangsta-ilme)

2. asusteet
hopeat ja muoviset tappajakorvarenkaat, kaikki halpa blingbling, kangasvyöt, niittivyöt, feikkitimanttikihlat, huulitapit, julman näköiset napakorut, tilaihmelaukut, burberry-kaulaliinat ja lapaset

3. ylätorso
pro pissiksin vaatekaappi on kirjo säästeliän kokoisia vetskaripaitoja, kireitä lollotoppeja ja liian lyhyitä huppareita. hallitseviä värejä ovat pinkki, turkoosi, beigen kaikki 150 eri sävyä, valkoinen ja musta. nasevat tekstit ja pornahtavat kuvat suuri plussa. takki ei saa missään nimessä peittää takamusta, vaan päinvastoin paistattaa päivitystä odottavia jenkkakahvoja. kevättakki-kausi alkaa virallisesti 1.3.

4. alatorso
hintavat, tiukat ja matalat farkut (miss sexxy), halvat mustat/punaiset tai valkoiset polyesterihousut, verkkarit lähikauppareissuihin (korkeitaan daah!), hamekankaana denim tai lycra. hameen pituus on kääntäen verrannollinen ilman lämpötilaan, siispä koulun alkukevään vaellusretkelle voi huoletta laittaa sen vidun mageen minarin.

5. alusvaatteet
pikkuhousuina räikeät, pelottavilla kuosilla varustetut stringit tai narulaput - viehkosti esillä liian matalien farkkujen ansiosta. hyvä nyrkkisääntö: alkkarit eivät koskaan saa natsata värillisesti yhteen muiden vaatteiden kanssa. push-upit ovat suotavia ja rintsikoiden olkainten on syytä näkyä. pyyntöön nostamaan housut suhtaudutaan hihittämällä ja vetämällä stringit ylemmäs.

6. kengät
kuukävelyskedet, mokkakengät loskakelillä, kärkisaappat verkkareiden kanssa ja kesällä tolppasandaalit tai piikkikorkkarit. sandaaleissa ei ole tarkoitus osata kävellä, eikä kenkien valinta saa riippua säästä, vaan mielenhaluista. avokärkisten kenkien kausi alkaa heti lumien sulattua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.