IRC-Galleria

tanju-

tanju-

tanja tässä moi!!
Musta on niin itsetuntoa nostavaa tämä että olen saanu huhtikuun alusta sellaiset 9 kg pois painoa juurikaan mitään hirveitä tekemättä.. Mietiskelin tuossa että se on tosi paljon jos parissa reilu parissa kuukaudessa saa noin paljon painoa pois. Ja mulle se paino merkitsee muutaki ku ulkonäkö. En ollut enää virkeä ja olin huono voiva siinä massamäärässä. Olisin halunnu nukkuu ihan hirveesti ,mutta nyt on parempi herätä Teponkin vierestä aamusella eikä ketuta yhtään ku on itsellä virkeä olo kuudenkin tunnin yöunien jälkeen. Se johtuu siitä etten syö itseäni ähkyyn illalla..
Ihmiset kyselee miten oon pystyny tähän.. tässä vastaus,,
ma-ti-ke-to-pe minä syön aamuisin kaurapuuroa.. klo 11-12.30 lounaan (paljon salaattia, paljon lihaa ja vähemmän perunaa +riisiä. Paljon suosin kalaa ja kanaa.
Sitte menee seuraavaks välipala 14-15.. jotain pientä mitä sattuu tekee mieli..
16-17 päivällinen ai nii ja jompi kumpi on aina raskaampi ruoka ,riippuu mun nälkätasosta..yleensä päivällisen syön tuhdimman..Sitte muita sellasia kevyitä ruokia joita suosin, kaikki keitot mitä jaksaa tehdä, saarioisten kasvispihvit, hunajakana ja kirjolohi.. Tällä viikolla oon syöny aika paljon samaa ku Henkka mutta paino on silti tippunu kun pidän siitä huolta ettei annoskoko kasva. Lihan määrässä en oo tinkiny mutta valmista riisiä otan yleensä ihan desimitalla mittaan (2 dl) ja mittaan muutki,makaronit perunamuusin yms.. Ja sitte hunjakanaa esim pystyn syömään ihan sellasenaan salaatin kanssa.
Sitte iltapalalla syön 1-2 leipää.
Ja lenkkeilen aina kun ehdin. Nii ja viikonloput niistä piti sanoo. Niin ku painon vartijoissahan pelataan niillä pisteillä ja niitä pisteitähän pystyy säästämään elikkä jos sä saat syödä 20 pinnaa päiväs ja syötki vaa 15 nii saat säästää siitä viidestätoista ne viis pinnaa viikonlopuks ja sitä oon harrastanu.. Tingin viikolla ruuasta ,niimpä viikonloppuna syön hyvällä mielin pitsaa ja herkkuja ja paino laskee. Nii ja se piti vielä sanoo että välillä mun paino ei oikeesti tipu ja hätäilen, joo ja sitte alan syömää vähemmän..<--- se on väärin!!! Sitte paino ei ainakaan tipu! Tällä viikolla oon syöny tarkotuksella normaalia enemmän, ja hups, yli 1,5 kg on tällä viikolla lähteny. Painon vartijoiden mukaan esim jos on 20 pinnaa päivässä käytettävänä ,ne pitää käyttää sitten vaikka viikonloppuna pois koska elimistö käy säästöliekillä ellei syö tarpeeks. Joten silläkään ei siis saa toimii pysyvää painon pudotusta ettei syö. Mut anteeks kaikille teille läheisillä jotka ootte kärsiny tästä mun projektista, on nimittäin välillä pää ollu täynnä vaan laihista vaikken mä ees tavallaan laihduta, muutin vaa vähän sitä etten mtä herkkuja viikolla.Jätin pullat ja keksit pois ja pienensin annoskokoja. Tässä tää tilitys :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.