IRC-Galleria

tanju-

tanju-

tanja tässä moi!!

ah mikä rauha!!!!Lauantai 08.08.2009 20:26

Hene lähti pojan kanssa mummilaan ja minä saan viettää luksus aikaa yksinäni kotona!! Olishan täällä siivottavaa mutta nyt en jaksa murehtia. Minä lainasin ihanaa draamaa filmtownista ja katon sitä ansaitun jääkaappi kylmän valkkarin kanssa :) kerään voimia ensi viikon yöheräilyihin jotka vois pikku hiljaa loppua (pojan hampaat valvottaa ja liikkumisen riemu!! )
Sitte ku poju ja hänen isänsä tulee kotiin, minä lappasen vielä menemään tonne paikalliseen , on nimittäin hermot nyt niin kireällä tuon lapsen hoidon myötä että nyt vasta ekaa kertaa tulee tunne, hitto en osaa tätä hommaa! Ennen mulla oli ihanan kiltti vauva joka nukkui kaikki yöt läpeensä ja nyt mun jalassa roikkuu kiljuva pieni apinaa muistuttava jalanjatke! (ja siis tämä on ihan huumorilla sanottu )
Silti eilen tuli taas mieleen synnytys ja se kaikki mitä raskauden aikana kestin (selkäkivut ja jatkuvat supistelut) ja sitten se pahin kun pikku poju taisteli elämästään ekat tuntinsa. Menin sitte eilen illalla kaiken tämän muistuttua mieleen antamaan tälle pikku tuhisijalle (joka oli itkenyt itsensä uneen kun ei rauhottunut millään) nenän päähän suukon ja sanoin Teolle että Rakastan sinua ja pyydän anteeksi kun en ole osannut vastata tarpeisiisi aina oikealla tavalla, silti olet niin vietävän sulonen pikku räkänokka <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.