IRC-Galleria

tinzza

tinzza

Mut löytää facebook:sta.

Tänään:Maanantai 29.09.2008 15:54

Aamu alkoi hyvin. Nousin sängystä ylös ja tarkotuksena oli mennä kattoo miten pesutuvassa olis vapaita aikoja. Noh, otin kännykän, pesulakortin ja lähdin. Laitoin oven kiinni ja hups!!!! AVAIMET JÄI SISÄLLE!!!! Noh, soitin Pekalle ja toivoin sen pystyvän järjestää pikainen tauko duuneissa ja tulla avaamaan mulle ovi. Se ei pystyny tai sitten mun olis pitäny venaa tossa rappukäytävässä monta tuntia. No way!!!! Päätin sitten mennä tohon alas ilmoitustaululle etsimään puhelinnumeroa ovenavaajille. Ei löytyny. Noh,siinä oli sit kiinteistöyhtiön nro....soitin siihen. Sieltä vastattiin ja ne soitti sit vielä erikseen sille ovenavaajalle. Noh, odottelin rappukäytävässä kärsivällisesti kunnes tajusin: "Mä voisin yrittää kuitenkin avata sen oven postiluukun kautta. En jättäny tällä kertaa sitä ovea takalukkoon joten sen saa auki helposti." Noh,tungin käteni luukusta sisään ja hapuilin sitä lukkojuttua sieltä. Samaan aikaan, ku sormet osu lukkujuttuun ni alaovi aukes...sieltä tuli mun ovenavaaja. Prkl... äkkiä käsi pois luukusta. Noh, mulle avattiin se ovi ja lätkästiin kuitti käteen muistoksi, että lasku tulee perässä. Tänks!!!

Jos mä olisin ensimmäisenä yrittäny tunkee sen käteni postiluukusta sisään ja saanu sitä kautta sen oven auki ei olis mitään laskua tullu. Se on tosi hyvä olla jälkiviisas.

Kokeilin tossa sitten jälkeenpäin ihan huvin vuoksi avata sen oven tunkemalla käden luukusta sisään ja se onnistu. Olin rappukäytävässä ja toisessa kädessä avaimet. Sitten toisella kädellä yritin avata ovea ja sain sen auki. Siinä vaiheessa nousi pieni vitutus. Noh,ens kerralla en soita ovenavaajille...paitsi jos ovi menee kokonaan takalukkoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.