IRC-Galleria

tinzza

tinzza

Mut löytää facebook:sta.

Turku, Turku, Turku...Sunnuntai 03.12.2006 16:21

Eiku siis joo. Vitsit, mä oon 10 vuotta elämästäni välttäny menemästä Turkuun ja noin kolmen viimesemmän vuoden aikana oon vastaavasti halunnu lähtee käymään Turussa edes yhen ainoon kerran elämäni aikana. Kattokaas ku se on joskus ollu suomen pääkaupunki ja se on kuulemma aika nätti paikka. Niin että VAAN JA AINOSTAAN noiden syiden takia mut ehkä saadaan Turkuun.

Noh, nyt kävi tossa lauantaina vähän p*skasti ku hypättiin täältä Helsingistä ton honeybubun kans junaan klo 05.46 ja se juna saapu Turun satamaan klo 08.12!!! Noh, tunnetusti junasta päästyämme mä sain hirveen kauheen p*skahalvauksen. Mulle ei annettu sekunttiakaan aikaa valmistautuu Turkuun lähtemiseen. Oli se oikeesti aikamoinen shokki ku yhtäkkii mä löydän itteni seisomasta Turun satamassa. V*ttu!!! S*atana!!! Nii prkl!!!

Tässä on nyt semmonen juttu et ku mä oon nyt sit elämäni ensimmäisen kerran käyny oikeesti Turussa nii VALITETTAVASTI joudun nyt päällisin puolin perehtyy siihen viholliskaupunkiin. Eiku meinaan sitä et ku tuolla M/S Amorellalla oli sellattiis esite mikä kertoo Turusta ja vissiin siitä miten pahaa on Turun sinappi tai et asuuks oikeesti se Turunlinnan tonttu-ukko siellä Turun linnassa vai ei. Se selviää ainostaan lukemalla esite kannesta kanteen.

Turku näytti oikeesti kivalta kaupungilta!!! Siinä taas nähtiin et kaikki ihmiset jotka väittää Turkua kamalaks kaupungiks nii on loppu peleissä täysin eri mieltä sitten ku on nähny Turkua omin silmin. Ihmisten luullot on monimutkaisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.