IRC-Galleria

tinzza

tinzza

Mut löytää facebook:sta.

Olen iloinen.Tiistai 30.10.2007 14:33

Pistin eräälle radiokanavalle netin kautta biisitoiveen tuossa aikasin aamulla ja ne soitti mulle siinä joskus puoli kymmenen aikoihin ja sano haluavansa toteuttaa ton mun toiveen. No, mikäs siinä. No, sitten ku se kello vihdoin ja viimein löi sen 11:35 ja biisi pärähti eetteristä soimaan, ei auttanu muu ku pistää volymet kaakkoon ja fiilistellä. Vitsi, et tuli ton biisin myötä tosi mukava olo.


Eagles - "Desperado"


Kokeilkaas, tää toimii...
Eli sikäli mikäli "sinulla" on paha päivä ja haluaisit olla hetken yksin ja tarkoituksena rauhoittua niin toimi näin: Mene mukavaan asentoon peiton alle ja laita valot pois. Kytke stereoista tämä "Desperado" soimaan ja käännä volymea oikein reippaasti plussan puolelle. Sulje silmät ja kuuntele koko kappale ihan viimeiseen sointuun asti ennen, kuin käännät volymea pienemmälle. Biisin loppuessa mikäli olet ollut KESKITTYNYT, huomaat kuinka rento olo sinulla on. Olet riittävästi rauhoittunut ja saanut pari minuuttia aikaa vain itsellesi. Mukava rauhoittunut olo.


Sen verran täytyy vielä lisätä, että tämä kyseinen kappalehan on Eagles-yhtyeen todella vanhaa tuotantoa. Helppo löytää esim. LimeWirestä. Mut, kokeilkaa. SUOSITTELEN!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.