IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

MaanantaiMaanantai 28.11.2005 23:14

Tämä maanantai oli aika huoleton. Maanantait yleensä kuluu hitaasti madellen, tai siis ainakin työmaanantait. Jos ei oo töissä niin ei sillä silloin ole niin väliä. Inhottaa kun on noin märkää ja synkkää, tulis lunta joka pysyisi niin ois valoisampaa.

Intoilen kaikenlaista tänään. Intoilen treenitarmoa ja mietin kaikenlaisia uusia kujeita ja muita. Intoilen myös mahdollisesti ennen joulua syntyvää uutuustukkaani! Kumma olo, toisaalta puhkun intoa mitä kummallisimmista asioista ja toisaalta ei kiinnosta mikään. Vaaka keikkuu, ehkä sinne intoon kallistuu kuitenkin.

Oon miettinyt sitä sun tätä terveellisempää asiaa, mutta tupakanpoltosta en tässä vaiheessa ainakaan aio luopua. Siis toki jos alkaa vituttaa suunnattomasti, niin kuin aina toisinaan alkaa, niin sitten lopetan. Mutta jos nyt aion aloittaa itseeni kohdistuvan terveysfasismin pitkästä aikaa niin pitää nyt jotain pahetta jättääkin.

Tahtoisin jonnekin kursseille oppimaan kaikenlaista uutta. Grafiikkaa, japanin kieltä, kaikenlaista. Tahtoisin päästä kokeilemaan dreijaa! En ole koskaan saanut kokeilla. Koulussa lapset ovat tehneet kaikenlaisia savitöitä, harmittaa kun on aina niin kiire aikataulu kuvataideluokan käytössä, ettei itse ehdi askarrella siinä sivussa mitään. On niin hoppu neuvoa lapsia että kaikki ehtivät saada työn tehtyä ennenkuin toinen ryhmä hyökkää luokkaan.

Syötimme äsken boa Berberin. Söi hienosti isohkon gerbiilinpoikasen! Äidillistä ylpeyttä, haha. Lisäksi maittoi pienoinen hiiri. Jésus ei suostunut tänään syömään, varmaan puuhaa nahanluontia. Sumuttelin pojan kodin kosteammaksi.

Kissat sai töistä tuliaisiksi kaksi massapalloa! Vaikuttais että ovat kivat lelut. Mikä parasta, niistä ei lähde niin korvia raastavaa ääntä kuin esim. tammenterhoista, kissanlelupallosta (joka on täytetty jollain äänekkäästi rahisevalla) tai semmosesta pääsiäismunan sisusmunan puolikkaasta. Siis siitä, minkä sisällä se lelu on. Nuo on ehkä maailman ärsyttävimpiä, kun ne yleensä keksitään tuossa puolenyön aikaan kun itse yrität nukkua..

Tupakalle, teelle ja kohti uusia seikkailuja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.