IRC-Galleria

KissanpentujaTorstai 08.12.2005 17:54

..en sitten ehtinyt maanantain Kouvolareissulla näkemään, sääli. Mutta uuden tatuoinnin sain! Taas olin ehtinyt unohtaa kuinka rassaavaa tuo uuden kuvan peseminen ja rasvailu on. Ei muuten, mutta etenkin työpäivän aikana. Mee sitten vessaan ja paita pois ja perkele. Jalan ja käden kanssa oli helppoa, tökkää vaan vesipisteeseen, pesee ja kuivaa. Mutta toi niska on hankalampi, revi nyt sit paitaa pois vähän väliä.

Mutta kuva on kyllä täydellinen. Onhan tuota mietitty ja suunniteltu jo pitkään. Riimukompassi, jospa tää suuntavaistoton neiti löytäisi tiensä tästä lähtien hieman helpommin.. P tosin oli sitä mieltä, että tehokkaampaa olis asentaa jonkunlainen kompassi-aivoimplantti. Eh.

Neljän päivän vapaille sopivasti onnistuin saamaan elämäni ensimmäisen keuhkoputkentulehduksen. Selvisin tosin vähällä, oikeastaan vain perjantain olin tosissaan kipeenä. Perjantaina myös aloitin antibioottikuurin. Lauantain ja sunnuntain sit lepäilin suosiolla, että oon maanantain tatuoinniksi tervehtynyt tarpeeksi. Ja olinkin.

Isompi käärme luo nahkaa, odottelen että ihan ens yönä tai huomenna muuten pukkais pois ton vanhan nahan. Äsken ihmettelin että näinköhän pikkumato ois samoissa aikeissa, kovin harmaalle näyttäis. Suihkuttelin kosteammaksi kotia.

Mietin mitä tekisin, taidan uppoutua hyvän kirjan pauloihin. Lukuvaihde taas päällä, kolmas vai neljäs kirja viikon sisään jo menossa. Ehkäpä käyn etsimässä keittiöstä syötävää ja käperryn sänkyyn lueskelemaan murhakirjaani.

Allu (kissa jr.) rakastui näköjään H&M:n suurensuureen takkikassiin. Paperikassi+kissat=rakkautta parhaimmillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.