IRC-Galleria

NihkeetäLauantai 04.08.2007 17:04

P lähti kattomaan rokkipändejä, mie en jaksanut kun on ihan veto pois. Aamulla en meinannut päästä ylös, oli ihan kipeeksitulevaolo ja velttoilin kahden sängyn väliä peiton kanssa. Nyt on kurkku kipeä enää ja kauhean hiostavankuuma olo. Hyvä etten lähtenyt, siellä keikat on keskellä aurinkoista niittyä eikä varjoa oikein yhtään, henki ois lähtenyt tällä ololla. Harmittaa vähän silti.

Lapsi tykkää selvästi rokkirummuista ja bassonjyrinästä! Eilen alkoi semmonen tanssiminen mahassa. Bändit oli huonoja mutta lohduttauduin sillä, ettei se nyt varsinaisesti tarkoita että kakaralla ois huono maku. Ehkä se parhaiten kuulee tonne pesäänsä juuri noi jytäävät rummut ja ukkosenjyrinämäisen basson.

Olo on muuten hyvä mut nyt alkaa kyllästyttää. Vois tulla jo pois tuo kakara. Alkaa olla vaikeeta laittaa edes sandaalien tarrat kii. Onneks missään kengissä ei oo solmittavia nauhoja, kun oon tämmönen resupekkaskeittitossuneiti. Ei kyllä onnistuis kengännauhojen solmiminen, sukat kun laittaa jalkaan niin siinäki on tarpeeksi ähisemistä, vaikka istuis sängynlaidalla.

Jospa lopettais valittamisen ja keksis tekemistä. Mietin nukkuisinko, vai lähtisinkö äidin helmoihin kaalilaatikon toivossa. Tai voisin kattoa saisinko yksin kasattua tuon pinnasängyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.