IRC-Galleria

Kaupassakäynnistä.Torstai 10.05.2007 23:09

Käyn kaupassa toisinaan nälän yllättäessä. Jostain syystä käyn samaan aikaan kaupassa kuin mummot. Sana mummo viittaa tässä yhteydessä vanhahkoon naisihmiseen, jonka käytös on arveluttavaa. Haluaisin nostaa esiin kaksi minua vituttavaa seikkaa esiin ko. ihmisryhmän käytöksestä kauppatilanteissa. Ensinnäkin: miksi mummot tekevät taidetta tavaroiden hihnalle asettelusta? Monet mummot näkevät vaivaa saadakseen tavarat aseteltua niin, että niiden oletettu hintalappu on mahdollisimman esillä. Sen lisäksi mummot myös tekevät tavaroista mitä moninaisimpia geometrisia muodostelmia, joita he myös korjailevat, toisin sanoen latovat ensin kamaa hihnalle, ja sen jälkeen alkavat asettelemaan niitä riveihin, erilleen toisistaan, vierekkäin samanlaisten tavaroiden kanssa ja niin edelleen.

Toinen osaa mummoja (ja myös paappoja) vaivaava piirre on se, että rahaa on niin että ranteita rasittaa. Olen pitempi kuin useimmat mummot ja myös kumaraan menneet paapat, joten näen usein jonottaessani heidän lompakkonsa sisällön. (Olen myös viattoman näköinen, joten minun ei ajatella ehkä stalkkaavan). Luulin, että koko eläkkeen nostaminen kerralla on katoavaa kansanperinnettä, jota ei enää harrasteta. Mutta silti, osalla on ihan ****sti rahaa! Ja tällä tarkoitan siis esimerkiksi 8-10 50 euron seteliä, 15 20 euron seteliä ja määrittelemätöntä pakkaa kymppejä.

Kysyn vaan, että mistä tämä sekoilu johtuu? Kyllä ne kassaneidit ne kamat laskuttaa, niille maksetaan siitä. Ja toiseksi, pankki on tehty sitä varten, että ne säilyttää ihmisten rahoja. Vaadin valistusta tässä asiassa! Minä en jaksa jonottaa, ja rahan näkeminen saa minut vain kateelliseksi!

Niin joo, ja sitten inhoan niitä kaikki pappoja, jotka kertovat kassaneidille puujalkavitsejä. Mutta ei sen enempää tällä kertaa, muuten saan ennenaikaisen sydäninfarktin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.