IRC-Galleria

PyykkirunkkaritMaanantai 30.07.2007 23:22

Mua ärsyttää mittavissa määrin pyykinpesu tässä taloyhtiössä. Täällä on pyykkituvassa lista, johon pitää raapustaa oma nimi siihen kohtaan taulukossa, jolloin aikoo pestä pyykkiä, eli tupa olisi silloin ns. varattu. En tiedä mikä saatana tässä on niin vaikeaa. Mulle on käynyt USEASTI lähiaikoina niin, että kun olen hyväuskoisena menossa varaamaan vuoroa ("nytpä pesen pyykkiä, ei ole kenelläkään vuoroakaan varattu"), jonkun vitun runkkarin skeittikengät yms. rumat vaatteet pyörivät siellä rummussa.

Tässä vaiheessa haluan huomauttaa, että pyykkitupa maksaa 1,30 euroa/ tunti.

Jos minä jotain tässä maailmankaikkeudessa inhoan (no okei, on niitä paljon muitakin asioita) niin se on vapaamatkustaminen ja piittaamattomuus. Ja varsinkin sellainen, joka vaikuttaa mun elämääni ja ajankäyttööni. Kämpän edellinen asukas kertoi joskus yllättäneensä syyllisen näköisen hippitytön tuvasta ilman vuoroa. Jos itse joskus tapaan jonkun sieltä ilman vuoroa, vedän sitä levyyn niin että soi ja lisäksi käräytän sen taloyhtiölle.

Olen ehtinyt suunnitella monta kertaa raivoissani vuorosanojani, joita esitän kyseiselle pyykkivorolle tavatessamme. Harmi vaan kun en tapaa ketään. Siksi olenkin ajatellut siirtyä nykyisestä toimintamuodostani eli solvauksien kirjoittamisesta pyykkilistaan aktiiviseen toimintaan. Seuraavaksi kun joku pesee siellä saastaisia vaatteitaan ilmaiseksi, pysäytän ohjelman, kiskon pyykit ulos koneesta ja yrjöän niiden päälle. Tai en kyllä tykkää yhtään oksentamisesta, että ehkä sittenkin teen jotain toiminnallisempaa, kuten PUUKOTAN vaatteet täyteen reikiä. Buhahahaahaaa die skeittari die

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.