IRC-Galleria

toto

toto

Veikko - äireen aarre

LellutteluaSunnuntai 31.08.2008 00:53

Voi kun murmeli nautti kun oltiin kaikessa rauhassa ja oli jakamattoman huomion keskipisteenä. Koko heppa puunattiin, venyteltiin ja rapsuteltiin. Paljon halaamista ja ihan kiireetöntä yhdessäoloa. Tippa meinas tulla linssiin kun kaveri nautti niin, että nuoli koko mun pään.
Se on jo ihan talvinalle! On ollut kesäkin niin pimeä, että sekasinhan nuo karvanvaihdotkin on.
Käytiin liinassa kävelemässä metsäreiteilla pitkä lenkki. Välillä oli ihan varsa ja touhotti ja töhnötti. Pari kertaa alamäessä oikea etunen vähän kyykkäs alta. Aikasemmin oli se vasen eli vaivajalka.
En nyt jaksa sitä miettiä. Katsotaan sitten kolmen kuukauden päästä, mitä ne Kangasalla sanoo.
Helenalle sanoin, että taidan ottaa sen Plussapallon kyytiin etupenkille ja kotiin. On niin kauhea ikävä ettei sanoiks voi kuvata. Aina niin vaikeata se lähteminen ja ruskon sinne jättäminen vaikka näyttääkin erittäin hyvinvoivalta. Säilö näytti maistuvan vihreääkin paremmin.

Voi kun mukavaa..Torstai 28.08.2008 14:27

..kun pääsi ratsastamaan ihanalla heposella eli Danksulilla.
On niiiin pitkä aika, kun on viimeksi ollut oikeasti eteenpäinliikkuvan ja energisen hevosen selässä.
Oli tosi tosi mukavaa.
Veikolle tilattu aika Pursiainen/Saarinen parivaljakolle Kangasalle. Tauro sanoi, että sen takapää pitää tutkia tosissaan, ei ole ok (kaarevilla urilla ei ravaa vaan tarjoaa laukkaa, jatkuvat tahtirikot ravissa, kuopat reisissä ). Aika vasta iäisyyden päässä. Onpa taas kivaa...

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 17:33

Loppuviikon ja koko vkonlopun kipeänä, enkä päässyt edes aarretta katsomaan.
Syyllisyys painaa hartioita.
Halvalla lähtee yksi kappale foortteja.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 23:06

Oioioi miten ihanaa on ratsastaa omalla hevosellaan..
Käytiin kengittäjän oripojan kanssa reilun tunnin kävelylenksulla.
Ei ollut Veikko ainakaan nyt liimakavio vaan päinvastoin. Tuhina kävi ja piti vähän pukittaakin kun ei orin ohi päästetty ravimäessä. Onneks olivat vain sellaisia pikkuisia pukkiluksia.
Kauhea tuuli mutta hienosti käyttäytyivät molemmat pojat.
Tallissa tyytyväinen hevonen nautiskeli herkkupellavalimaa ja porkkanoita.
Oli tänään vähän äijäfiiliksellä.
Syö nyt säilöä ja alkaa saamaan pikkuhiljaa myös kauraa. Että jos jotain lihastakin joskus syntyisi, niin ei ainakaan ilman proteiinia.
Ihanarakaskultasenimunomaveikkoni.
Kyllä sen kotiin otan heti kun vain uuteen kotiin päästään. Mietitään sitten, miten edetään.

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 11:46

Suuton eikä välitä pohkeista. On sitä mieltä, että tee ite. Great....

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.08.2008 13:18

Veikko oli mennyt lähettämään Maxille ja Kyralle tsemimeiliä ja Maxin hoitaja vastas hlökohtaisesti. Jihaa!

Veikko on profiloitu.Maanantai 11.08.2008 18:30

http://www.equilibriumproducts.com/myhorses.asp?action=viewtest&horse=5150


Veikko loves food and takes time to savour it. Don’t take the feed bucket out just because he hasn’t finished it. In particular make sure he has enough hay/haylage to last through the night. Just because Veikko is a slow eater doesn’t mean you should give him less.

Veikko and the Vet are on first name basis! When grumpy and low, it’s best to give him quiet time to recover. Of course keep a watchful eye but try not to constantly disturb. Tip toe to peek into the stable.

Vaihtoehdot nyt ei menneet ihan yks yhteen. Eihän Veksi ole yhtään bossy, mutta ei ollut sellaista vaihtoehtoa kuin affectionate but dismissed by the heird....

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.08.2008 22:33

Ei voi käsittää sitä vauhtia noi rr pyörät kulkee. Ihan reikäpäitten hommaa. Neljä kamalaa lippaa ja jätkät vaan nousee ylös ja pudistelee pölyt harteilta.

Veikko on popSunnuntai 10.08.2008 01:23

Samin kanssa surautettiin viettämään perheenkeskeistä laatuaikaa yhden hevosvoiman yksikkömme kanssa. (kun yhteensä niitä meillä on 110 montsa + 140 plussapallo+ 98 kotari + 1 veikko)
Ei ratsastettu kun kisaviikko menossa ja hirveä hulabaloo joka paikassa.
Normi namit ja pesut ja hoidot ja syöttelyt. Oli tänään niiin elosa ja pirteä kun muutama kisaviikolle osallistunut hevonen majoittautui Pialle. Lippalakkimiehen pää pyöri kun kisakireitä vempeleitä pyöri jaloissa asti. Yksi ponitamma oli Veikosta niiiin ihana. Damned että tallilla saman naisen huomiosta oli kilpailemassa neljä oria..
Sen karva näyttää ihan kirahville kun talvikarvaa alkanu puskea ja kesäkarva haalistunu laitumella. Talvikarva taas paljon punaisempaa kuin ihana silkkinen kesäkarva.
Kyllä mä sen nyt pian kotoa haluan. En enää kauhean kauaa tätä ikävää kestä. Joka lauantai ehdoo menee parkumiseen.
Huomenna myönnytys Samille ja Räyskälään rr:ää katsomaan. Onneks tällä kertaa vippi-katsomoon kun tähän asti on joka vuos tullu kaatamalla vettä ja litimärkinä. Nyt on ees katos.