IRC-Galleria

toto

toto

Veikko - äireen aarre

Blogi

« Uudemmat -

Sadetta saadaanTiistai 27.10.2009 22:53

Kastuttiin sitten Veksin kanssa molemmat ihan kunnolla. Tuli kiirus lähteä pienelle lenkille, kun tajusin kellon olevan jo kolme ja pimeä tulee niin aikaisin.
Niinpä tehtiin vain n. tunnin lenkki ihan tallin lähiympäristössä. Enimmäkseen käyntiä kun vapaili kaksi päivää, mutta toki myös rentoa ravia otettiin ja yksi pätkä laukkaa. Ravissa jo pystyy säätelemään, mutta laukka on joko laukkaa tai sitten ei laukkaa. Välimuotoja ei ole.
Neljältä takaisin tallilla ja silloin oli jo aivan hämärä. Apua, mitä sitä oikein jaksaa taas kevääseen. Vastahan oli ihana lämmin kesä.

MaanantaiTiistai 20.10.2009 02:42

Tänään reilun tunnin lenkki kaikissa askellajeissa lähitienoolla kera B/S. Nallekorvan karva niin pitkä, että hikoaa nyt tosi helposti.
Yritettiin opettaa, että ravata ja laukata voi myös vierekkäin, mutta Veikkoa se vähän jännitti.

HöhMaanantai 29.06.2009 00:16

Anu kävi tänään ja Veksiltä laukka kadonnut. Vähän oli eepee siitä vammajalasta. Toivottavasti vaan jäykkyyttä kun on nyt laidunkauden ollut niin vähäses liikkees.

Meillä on ollut kivaaPerjantai 26.06.2009 23:56

Nyt on asiat mallillaan.
Eilen peltotiellä ravi/laukkatreeniä ja tänään heti aamutuimaan ihan kaksistaan pieni maastolenkki. Enimmäkseen käyntiä kun tie niin kova, mutta missä pystyi, niin vähän myös ravia ja laukkaa.
Huomenna heinätalkoisiin. Nice...(not)

[Ei aihetta]Lauantai 14.03.2009 20:00

Ronja kokeili tänään millainen hurjimus se Veikko on. Käytiin radalla ja sitten pellolla, jossa kunnon hangessa reilu puolituntia käynti ja ravia ja yksi Veikon omaehtoinen pieni laukkapätkä.
Hyvin meni kun ensin harjoiteltiin jarru, kaasu ja ohjaustehostin.
Veksi käyttäytyi kympin arvoisesti.
Tallissa oli tyytyväinen ja jopa vähän hikinen humma. Ja täti, joka oli rämpinyt maaliskuun suojalumessa..
Tarhaan taas heinät ja pari kuusta ja paipai huomiseen.

Tosi kivaaPerjantai 13.03.2009 22:07

oli tänään käydä liikehtimässä Veksi ihan kahden kesken vaihteen vuoksi. Mentiin talvirata kolmeen kertaa ja vielä pellolla. Pienet laukat otettiin kanssa ja hyvin meni. Pariin otteeseen hirtti Veksiltä aavistuksen kaasu kiinni ja jarrutusmatka piteni. Mutta hyvä kun selkeesti juoksi mielellään.
Illalla kävin viemässä Danksulle kuivaaleipää tervetuliaislahjana uuteen kotiin. Vitsi siel on mahtavat maatot, ei oo maastoissa Paippista voittanutta ainakaan Uudellamaalla. Danksu oli virkeä ja selkeästi viihtyi uudessa isossa karsinassaan.

Veksiä morjestamassaTorstai 05.02.2009 19:07

Olo sen verran parempi, että kävin jäppistä moikkaamassa ja viemässä porkkanoita. Harjaitiin ja käytiin tallustelemassa riimusta hetken verran, että kaveri pääsi kaivelemaan lumen alta namipaloja.
Olivat taas karanneet tarhasta...kerpele, mitä tyyppejä. Puuhamaako niille pitää rakentaa vai pulkkamäki, että mieli ei ala tehdä kepposia.
Saimi ehdotti, että Veetä kutsuttaisiin tästä lähtien Veikko "Volvo" Vokliniksi.

Veksil veepeeMaanantai 02.02.2009 20:11

ja mä kävin hierojilla jonka jälkee tuli karsee olo. Ja nyt sit nosti kuumeen. Mäenhaluamitääninfluenssaa - kiiittooss..

Liimakaviot ry.Sunnuntai 01.02.2009 16:22

Oli Veikko tänään. Piti pistää välillä Joeke urheasti kärkeen, kun Veksin kaviot oli juurtuneet maahan. Sitä kyrsi selkeästi kun piti lähteä. Varmaan mietti, että johan sitä on tässä liikuttu ja eilisillalla varsinkin. Oli porsas karannut tarhasta ja saanu viel Nempankin mukaan. Nää hyväkkäät oli sit juossu ympäri taloa kunnes hölmömpi osapuoli eli Vee oli juossut tyylikkäästi tyhjään tarhaan..Oli vaan tuhahdellut halveksivasti, kun oli saanut kovaa sanaa yrittäessään tulla uudestaan aidalla notkumaan.
Sähköaidan löysin hangesta hautautuneena, joten oli sekin naru päässyt vähän näkemään maailmaan.
Siihä aidalla se pullukka tänäänkin roikku. Varmaan keksii vielä senkin, miten saa lankut alas..

Mut kiva oli ilma ja mukava lenkki kun metsään päästiin. Paluumatkalla peloteltiin paria naapurin maneesitallilaista kun vähän ravattiin..Oli vähän eroa kun me oltiin joekamarin ja heppojen kanssa heijastettu kuin joulukuuset ja näillä ei ollut heijastimen heijastinta.

Huomenna saa huilia kun mitta näytti nyt olevan ratsun hommia täynnä. Ja mä meen hierojalle ja nukun koko päivän.

Riikka käviLauantai 31.01.2009 19:39

tekemässä pitkästä aikaa pienen lenksun Veksin kanssa. Ihan vaan mettän yli ja vähän ravia talviradalla. Veikko olis kyllä halunnu ravata mettässä kun kuuli, et vislaisin. Oli ollu sitä mieltä, et ruokakello kutsuu:)
Riikka oli ilonen kun sai pitkästä aikaa vähän omaa aikaa ja sanoi myöskin, et Veksin ravi on nyt ihan toisenmoista.
Et sellainen reilun puolen tunnin kävely, eli ihan sopiva. Nyt onkin saanu joka pvä liikettä, mut ens vkolla taas tilanne normalisoituu ja saa viettää Nempan kanssa enempi laatuaikaa.
Huomenna Joekemarin kanssa kävelylle ja ma sit saa pusuveikko huilailla.
« Uudemmat -