IRC-Galleria

Kunmallista? Lauantai 31.05.2008 00:40

Mikä vaivaa turun bussikuskei ku mä niin kauniisti sanon mooooi ku hyppään kyytii eikä ne ees kato päi?! :o en voi olla nii kauhee :<<< mut en sit tie oliks sil jotain tekemist asian kans et näytin joltai drug addictilt. Ei ollu kenkii jalas, pari koko liia iso pitkä nahkatakki, hiukset kauniisti sekaisin, nou make-up, aurinko lasit, hippi laukku, ja näytin varmaa alastomalt sen takin kans ku ei näkyny hame sen alt 8DD

M: "Jahas, mul onki astetta ryppysempi!" :DD

Liittymän vaihto.Perjantai 30.05.2008 12:41

Luulis et se onnistuis tosta vaan, mut ei ku asiat täytyy tehdä hyvin vaikeesti. Saunalahdella on yks asiakaspalvelupiste, Helsingissä. Voihan toki myös soittaa, mut ylläri pylläri "Kaikki asiakaspalvelu linjamme ovat varattuja. Odotathan hetken." -.- Täs sit luuri huutaa hissimusiikkii ku on kaiutin päällä. Saa nähdä kaua täytyy tätä kestää. :< Yhy aina ku luulen et ne vastaa mul ni se onki vaa biisi ku vaihtuu :ss

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 22:48

Täänään oli muuukava päivänen. :) Relax-messuilla olin heilumassa ja auttelemas kisois ja pinsseje teos. Paaljon ilmaiskrääsää, mist oon aina tykänny 8DD Huppari oli tosi helmi kans; "On helmee olla amis" ((:

Sit messuje jälke Bar Kukaan yksille, ehehe no ei nyt kait. Ku KAHVILLE! :) Kuka on khyyl kiiva mestanen. Vessasi voi soitella kitaraa jos on pitkä pissa vaiks.

N: "Mikä on sairas lintu? Eläin vai kala?"

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 22:42

Olin nii ilone ku sain uuden koneen. Nyt se on ollu mulla täs.. hmm noo pari hassuu kuukaut. Ja voin teille nyt kertoo et oon saanu tän jumiin. Jokin mukava virus on päättäny muuttaa asustamaan koneeseeni. Ja tää "mukava virus" luulee et mä tykkään katella alastomii naisii. Kummallista. Luulis sen nyt tajuuvan et en haluu kattoo ku painan ne aina pois. Mut ei ni ei. Jos joku ystävällinen (ja myön fiksu) kaiffari vois tulla ja häätää sen viruksen pois? :) Kiitos etukätee!

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 18:28

one day koulua left! then at lauantai will be a party day! :)) and hope a karaoke day too! :P

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 23:29

Onneks koht o tammikuu, alkaa noi bussi matkat ottaa niskan päälle. Ei siel pysty nukkuu nii et niskat ei ois iha nurikuri :<< Onneks ei kyl kesälomallakaa tarvii varmaa kauheesti bussimatkailla, voi kevaroida ja junailla :)

ps. 2 päivää kouluu! 8DD sit bailabaila!

[Ei aihetta]Maanantai 19.05.2008 12:02

Tokavika viikko kouluu khihiii :P

ANGST!Torstai 15.05.2008 22:25

Tänänä olluu hyvahyva paiva :)Torstai 15.05.2008 22:20

Taika Ry. tarjos leffa & eväät. Kiitoksi! Tapahtui Las Vegasissa was very good movie I suosittelen that very much :)

Sit pääs vähä vinguttelee uut visaa kaupungil, sorruin taas vähä heräte ostoksii, mut eih se mtn koht o kesä ja töitä ja money :)

Nii juuu ja ei siin kaik, ihastuinki tänää. Pahemma kerra. Nimittäin tuoliin!! Oih oikee unelma. <3 Päätin avata säästötilil sil tuolil, eihä se maksakkaa ku 1500-2500€ :) (elisaasnähäsaankoikinätarpeeksrahaakasaa)

nyt fiilistelen musaa ja teen koulu hommiii-- tai yyyritän ainaskiiiii 8D
Bye päiväkiirjaa---->

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 21:43

vois siivota, mut en jaksa
vois tehdä koulu jutut, mut ei huvita
vois lukee kokeisii, mut ei kykene

vois katttoo madventuresii, syödä sipsii, lihoo, syödä, lihoo, nukkuu, syödä, datata, kattoo salkkarit, mennä saunaaa, syödä taas vähä lisää, soittaa puhelun, mennä nuQ :)