IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2008 08:23

11 min. Ja pitäs olla ja menos töihi. HUhuh. Vihdoin on perjantai. On niin voittaja fiilis ku oon jaksanu taas koko viikon töis, tai noh täytyyhä tää päivä viel jaksaa. Mut vaa 6,5h, tai no 7 jos tarkkoi ollaa, mut kuitenkii. Kyl mie siit selvii kevyesti. Sit alkaa viikonloppu, ah. Ja palkka tulee nam. Vois tuhlaa kaiken ennenku inflaatio (oikeinkirjotettu?) tulee, ku sit jos oon miljonääri ni ei paljo naurata. Sijoitan rahani johonki "fiksuun". Bensaan sitä nyt tulee kyl jo sijoitettuu aikas kiitettävästi. Varmaan koko kk:n palkka :<< no eih iha, mut kyl siihe hyvi rahaa saa uppoomaa. Vaik en ees ajele mitää huviajelui, siihe ei oo varaa. Eikä kyl kiinnostustakaa. Jees mut kait se o töihi lähettävä, enä 8 min aikaa lähtöön. :<<

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 22:27

Teki mieli suklaat, lähin kauppaa. Ostin suklaata ja pussin irtokarkkei. Söin suklaasta 2 rivii, alko tekee mieli nuudelii, ei ollu. :< Taas teki mieli suklaata, ei kuitenkaan maistunu. Ja nyt tekee mieli kinkkupiirakkaa, oon syöny viimeks sellast varmaa jossai juhlis. Kunmallist. Ja viel kummempaa ei maistu karkki! Jokin vial. Haluun vaa sitä kinkkupiirakkaa. :<< anteeks ja moi.!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 19:58

Aikaa olis, ja tahtooki löytyis. Mutta ei niin ei. Onneks pia o viikonloppu ja toivon kovasti kovasti että aurinko paistelis hurjasti. Ni vois lähtee kevarilla poispois, täält kökkö Vehmaalt. Tien jo minne meen, nyt va ku olis kauniit kelit. :) Ja pia o ruisrockki, that is something I have wait for!

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 20:10

Hui hullua.

GOOD MOORNING WOLD!Tiistai 24.06.2008 09:18

Eile aamul olin iha hukas et mikä maa mikä valuutta. Luulin et koulut jatkuu jo ja olin iha lähös 9 bussil kouluu, mut sit huomasi et whot kello on 05:40. Ja sit välähti et e-hei koulut viel jatku! Työt vaan. Juhannun pisti nupin sekaisin hetkeks. Mut tänä aamun olin sit taas iha pirtee. Kello soi 05:55. Ja luulin et olin hiekkarannal, siit oli mukava herätä. Täs nyt oon 10 min aikaa lähtee töihi, täytyy pukee ja pestä hampaat. Kait vois sulkee gallerian. Hyvää lomaa lomailijoille ja työläisille kivaa työtä! :)

[Ei aihetta]Maanantai 23.06.2008 19:30

Jussi ol ja men. Ihan tarpeeks kyl tuli juhlistettua sitä. Kaljan, saunan, uimisen, karaoken, tappelemisen, nauramisen, laulamisen jne. seurassa. Koko jussi meniki oikeesta "äijien" (aika neitejä ovat kaikki 3 :DD ) kans. Jussi suunnitelmis oli vähän aukkoja, ja LIEVIÄ väärinymmärryksiä puoleen ja toiseen. Suht. rauhaisa loppu jussi kuitenki oli. Juhliminen tosin saatta käydä aikas kalliiks, ei juomie kannalta. Niihin uppos reilu 40€, tosin juomia jäiki eli ei niin paljon edes. :)

ps.Lasku tulee perästä! :<<<

JUUHANNUUUUS!Torstai 19.06.2008 18:27

Jussijussijussijussi. Vois viettää juhannuksen selvinpäin. Kattoo ku muut juo, kuin kivaa! Taii sit vois kiskoo molemmil käsil. Todella vaikea valinta.

ps.Suomessa syntyy eniten lapsia maaliskuussa.

Ei o helppooo olla tomaattiTorstai 05.06.2008 09:16

ääh ekan työpäivän aamu meni ihan hyvi, nousin heti ylös ja innol töihi. Toine oli iha hiuka vaikeempi, mut hyvi selvisin. Eile sit oli tipal myöhästyy. Ja tänään, huhuhu , nukuin vähä pääl 6h. Ei riitä uni ei. Pää pipi, niskat aivan jumi, samoin selkä. Töihi pitäs vartin päät lähtee. Ei pysty, mut pakko o. Onneks o jo to. Saas nähdä kui huomen käy ku pitää olla 6 töis, eli puol 6 lähtö. :s :DD

Etsintä kuulutus!Keskiviikko 04.06.2008 00:38

Kuka on hukannut munansa! Vihreä harmaa muna löydetty!

Kevarilla ajelu.Keskiviikko 04.06.2008 00:36

Tyhmät autoilijat ku ei taju et kevari kulkee yht lujaa ku auto. Ei tarvi tulla kolmion takaa ja tappaa mua. Kiitti. Nii ja jos ystävällisesti voisitte pysyä omalla kaistallanne mutkateillä, ei oo kiva ku mutkan takaa ilmestyy auto noka etee! Ja kun ohitatte kevareita niin ohittakaa samal taval ku ohittaisitte auton. Kevari vie yhtä paljon tilaa kaistalla. Tahtois säilyy hengis viel jokuse vuode. Kiitto moro! :)