IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

stories continued!Tiistai 26.08.2008 05:39

aattelin tarinoida teille taas täältä nyt kun otin puolentunnin powernapit eikä kukaan mun jenkkifrendeistä ole online et voisin tarinoida niille mitään esim isoista cd-kokoelmista (i don't have like a hugggggggge.......................... cd collection), yellowjacketeista ja jättispidereista (IT'S ON YOUR LEG RUN) tai mistään muustakaan.

tää päivä oli hyvin normi b - päivä, väsytti kamalasti, mytologian tunnilla ei tullu oikeen tehtyä mitään muuta kun ilmeiltyä ronin kanssa ("they touched stones and the stones turned to people" "yeah, that's like totally logical and everything" "well noah populated the earth with his family, is that a better idea?"), theatre productions ja hyperaktiivinen anteeksi-en-muista-sun-nimeä poika joka vaan nauro kokoajan ku se oli niin väsynyt ja sosiologiassa päästiin ihan-hitsin-pitkiin-sanahirviö-termeihin. =) se oli tosi hauskaa ku piti samalla ku yritti keskustella ni miettiä et mistähän nyt puhutaan.
okei kyllä niistä sai selvää.

sain tänään myös kuulla ensimmäistä kertaa oikeasti että "finland, is it near new york?" ja "i told my friend that they speak finnish in finland and he was like NO WAY YOU'RE LYING" finnish ja finished vitsejä kuulunu myös vähän mut ehkä mä selviän niistä : D

eilen oltiin myös blue springs beachilla kun siellä oli joku kirkon baptism - thingjuttu jossa emily was baptized yaaay =) musta on niin outoa et mua ei todellakaan haittaa ikinä - tai no okei yleensä - lähteä emilyn kaa churchille (sanon church koska kirkko on mulle... vanha rakennus jossa on alttarit ja kaikki, näiden church on enneminkin joku sellai kerhotalo jossa kokoontuu golfclub ja paikallisia bändejä) koska siellä on vaan niin törkeän siistejä ihmisiä ja ihan hirveästi nuoria. tutustuin eilen paremmin evaniin ja williin, blake oli oma ittensä ja sydni ilmaisi pettymyksensä varsin kirjavasti kun en kutia.
(nää ei ikinä testaa sitä, jos näille sanoo ettei kutia ni ne on sillai "what : <<<" ja sit ne antaa olla)

ja musta on ni kiva että täällä on oikeasti sellasia ihmisiä jotka koulun jälkee tulee vaa halaamaan ja lähtee sit kotiin! tykkään halailusta NIIIN hirveästi niin mua ei kyllä haittaa yhtään !

tänään sain maksettua myös mun koulumaksut vihdoin, nyt pitäs vaan kohta hankkia se puhelin. shinwa kysyi jos haluttaisiin lähteä sen kanssa lauantaina tai sunnuntaina shoppailemaan, kuulostaa hyvältä!

mun uusia kovastitykkäys yhtyeitä on nyt jo aika paljon, garbage, newyearsday, shiny toy guns, the maine, chiodos, mayday parade ja drop dead, gorgeous ainakin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.