IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

catch 22Perjantai 29.08.2008 02:23

AP literature on ehkä paras kurssi _ikinä_ ihan pelkästää sen takia et opettajana on mr.davis. ette tiedäkää miten hirveän hauska ja rento se on! ruvettiin tänään lukemaan catch 22:sta, luettiin kaksitoista sivua ja se on nyt jo ihan älyttömän hyvä kirja (davis pysähty noin joka viidennen rivin jälkeen ja sanoi "now that's funny" ja se oliki), käsiteltii runoi ja kaikkee muuta ja voi juma!
tänään oli paljon parempi päivä kuin eilen, vaikka eilinen olikin ihan siedettävä.

tänään pitää tehdä drawing journal entry #1, due tomorrooowww. luultavasti jotain muutakin mut en nyt millään muista että mitä. no enköhän mä sen kohta saa selville kun kaivan mun koulutavarat esille.

eilen näin williä ja joshia ja austynia ja kaikkia muitakin at the church, en kuitenkaan collinia vaikka se sanoi että tulee. (keskiviikkoisin on youth group eli siis pelkkiä nuoria mikä tarkottaa että noin puolet mun tän hetken kaveripiiristä on siellä : D)
musta on vaan niiiiin ihanaa kun josh ja will on molemmat niin läheisiä mun kanssa että ne halailee ihan jatkuvasti ja saan kuulla "i love you"ta ja iik! oon niin kaivannut tällasii kavereita koko elämäni ehkä, sain muutaman sellasen ihan viimeks kuluneen vuoden aikana mut täällä kaikki käy jotenkin niin paljon helpommin kun no, jenkit on jenkkejä, ne on joidenkin asioiden suhteen paljon avoimempia kun suomalaiset !

mutta kyllä mä teistäkin tykkään ihan hirveästi, parempi vaan varautua siihen että halailen teitäkin sit kokoajan kun tuun täältä takasin hähä!

pitää lukea catch 22 sivulle 152 ens torstaihin mennessä, veikkaan että oon lukenut sen kahdesti siinävaiheessa.
viikonloppuna hankitaan mulle kai puhelin että saan pidettyä yhteyttä jenkkifrendeihin muutenkin kun myspacen kautta hähä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.