IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

saetiaTorstai 08.01.2009 07:25

brrraaaiinfreeeeze, mental note: no sonic java chiller's when it's COOOLD. tärisen iha jees. mut ihan hyvä fiilis nyt. kuunneltiin himii autossa.

b - päivät rokkaa, a - päivät ei niinkään, mutta ehkä se muuttuu vielä. sanoin mytologiantunnilla että luen niin paljon koska mulla on tylsää eikä kukaan muista mua intranetsin syövereissä, blake lupas räjäyttää mun facebookin. oottelen täs.

huomen on a-päivä, valokuvauskakkosta jonka alottelu kestää varmaan aika ikuisuuden, us historiaa eeeeeehääää en jaksa, ceramics ja jotai ihan tylsää ja VIIDES LOUNASVUORO, kuolen, ja ap literature ja yää.

perjantaina on b-päivä ja pitäs henkail jaredin kans~~ lauantaina en tiedä, emilyl on jotain show choirin kans ja en tiedä mennäänkö me katsomaan vai ei, se on sedaliassa ja sinne on tunnin ajomatka ja öö.

sunnuntaina kuvaamaan melissaa ja ryania aamulla, toivon että onhyvä sää, muuten jäädyn taas vaihteeksi. melissa kysyi tänään oisinko halunnut lähteä shoppailemaan mut oon hyvä tyttö ja en tuhlaa nyt rahoja!

väsyttää ja ärsyttää ja ahdistaa mut silti hyvä fiilis, pitäs varmaan mennä nukkumaan, öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.