IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

do you think she'll sleep with a panic?Maanantai 27.04.2009 08:12

taas liikaa ajattelua.

kävin tänään shoppailemassa ja nyt ei vähään aikaan tuu sit taas varmaan osteltua mitään ko... joo. löysin äitille sen pyytämät asiat ja ostin pari paitaa ja täydelliset rintsikat ja huivin jaa öh. mittautin koon victoria's secretissä ja se myyjäneiti sanoi että "oikeastaan sun koko olisi 30 mut me ei myydä niin pieniä niin 32." että joo. oli hassua vastata että ootko kahdeksantoista tai vanhempi, kyllä.

mun lukuvuodesta 09-10 tulee.... sanoisinko että haasteellinen. jos tiputan ton yhden kurssin niin 35 kurssii että tota niin. hyvää päivää. ensivuoden tuntikaavio on ihan hassu. miks jousto on perjantaisin?

täällä alkaa olla ilmassa ihan pientä panikointia sikainfluenssasta. mä panikoin vaan siitä että mulla on ihan liikaa tehtävää. huomenna on testi, ja pitää kirjottaa aine, ja pitää muokata kuvia valokuvaukseen ja pitää kuvata parikin tehtävänantoa, pitää valvoa tiistaina puolikahteentoista että saan syötettyä kurssivalinnat ja rukoiltava että netti toimii eikä pätki just sillon ja että wilma suostuu yhteistyöhön.

mulla on ikävä ihmisiä, mutta mua ahdistaa ajatella että mun pitää hyvästellä nää kohta. kaksi viikkoa koulua jäljellä ja hyvin luultavasti mä en näe suurintaosaa niistä enää sen jälkeen.

katselin matkalaukkujen hintoja, ne on ihan kamalan hintavia, mutta pitää ostaa toinen kun ei varmana mahdu jutut yhteen.

huomenna olis tarkotus että satais vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.