IRC-Galleria

I'm a dreamer... distant dreamer...Tiistai 13.05.2008 15:27

Vielä eilen heittelin tavaroita, revin tiettyjä papereita murskaksi, paruin niin et naapurit kuulee.

"Jesus I need you, Jesus I want you
I've got to break through so I can see you"


Tossa oli kaikki mitä pystyin "sanomaan" (toisin sanoen karjumaan Disciplen tahdissa) Jeesukselle. ja että "auta".

tänä aamuna... on kaikki paremmin... Jumala vastaa vaikkei aina sillä tavalla kuin me halutaan. mutta kaikki kuitenkin lutviutuup niinku savolaeset sannoop.
vaikka tiellä on kaikenlaista shittiä... vaikeuksia... kiusauksia... kahleet repii kohti syvyyksiä... valhe yrittää tunkee joka reiästä kuin venyvä, kylmä lima... SILTI pitäs nähdä Jeesus. katsoa Häneen. joskus on vaikeeta. uskoo hetken valhetta. elää illuusioissa. hellii unelmia... mutta sitten onneks Jumala HERÄTTÄÄ. tavalla tai toisella. se voi olla joku tyyppi joka heittää lauseen joka kolahtaa suhun... tai se voi olla biisi. tai se voi olla Raamatun paikka. mitä vaan! Jumalalla on kaikki keinot käytössä. ja Hän rakastaa omiaan niin ettei jätä tuhlaajatyttöä tai -poikaa yksin.

mutta joskus unelmat ei oo pahasta. Jumala ei halua ottaa niitä meiltä pois. mutta ne ei saa hallita. ja jos ne on Hänen suunnitelmansa vastaisia niistä täytyy osata irrottaa kun aika on. mä irrotin yhdestä unelmasta sunnuntaina. eilen se vasta sattui. tänään se sattuu jo vähemmän. huomenna ei ehkä lainkanaan. Kunnia siitä Jumalalle!

siu<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.