IRC-Galleria

tunkki

tunkki

minulle ei ole uusia kommentteja

joulukuujuttuMaanantai 05.12.2005 14:20

Nonni, ehä mie oo tietenkää jaksanu tänne kirjottaa vaik piti alunperin .. sen sijaan tunkkiluostariin oon vaa kuvia laittanu ja pientä infoo sinne. Hyvii keikkoja on ollu taas, mut nyt ei oo mitään tiedossa vähään aikaan, toisaalta hyvä koska ei oo rahaakaan just mitää.

Pitäis uudet housut ostaa koska tuhosin kolmet housut tossa muutama päivä sitten, kahet repes ja kolmansista repes nappi irti, syytä laihduttaa? Tosin voihan ne housut olla jo aika pierujen polttamia tms. mutta silti vähän ihmetyttää tuo housunkulutuksen hyvä saldo :) Ehkä se joulupukkikin voi uudet housut tuoda mutta epäilen että joulupukin maku ei ole ihan sama miun kanssa ja pukilta mie ennemmi haluaisin Nintendo DS:n <3 Siinä ei voi joulupukkikaan mennä harhaan.

Enää ois sitte pari viikkoakaan VR:n näyttökokeisiin ja sitten kun kokeet on läpi, siinä oiski työpaikka loppuiäks ellei ite jotain kämmäile, alkaa vähän jo jännitellä moiset kokeet.. mutta kai ne hyvin sit menee, en kai mie nii tura oo :) Menee varmasti joulut ja uudetvuodet töissä mut pääasia et rahaa tulee ja tää opintotuki-kituutus loppuu!

Näköjää tänne gaylleriaanki tullu taas uusia ominaisuuksia, eli noi kuva-albumit ni piti niitäki sitte ränklätä aikansa kuluks, toivottavasti ne nyt o jotenki selkeesti ees.

np: System of a Down - Dreaming (03:59m/320kbps) .. muute melkei mainio rallikos?

Jep, nyt vois paiskoo sitte sapuskat valmiiks duunipäivää varten ja lähtee hytisee tonne gigapakkasiin, hyi yäk en tykkää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.