IRC-Galleria

tunkki

tunkki

minulle ei ole uusia kommentteja

Tän talon mummoista..Tiistai 18.09.2007 14:56

Tässä kämpässä o pidetty jos jonkimoista rymybilettä ja musiikkiaki on huuatettu nii kovalla ko on uskallettu ja muutenki miusta tuntuu että oon itekseni pitäny musiikkia aika kovalla aina.

Tiedän että miun alakerrassa asuu semmonen abt 70-> mummeli ja oon ihmetelly ko se ei oo ikinä tullu mitää valittamaa ko jotenki vähä heikosti morjestellu rappukäytävässä ja tietenki pitäähä se yleistää et mummot on vähä semmosia.

Noh eilen sitten olin lähössä pihalle ja juoksentelin tossa rappukäytävässä rappusia alaspäin niin kun olin siinä sen mummelin oven kohdalla ni ovi aukesi. Ajattelin et nyt tulee ne sanomiset kuluneen puolentoistavuoden ajalta tai ainakin edes siitä kun yömyöhään tehtiin lattiaremonttia tossa viikko pari sitten. Tai sitten siitä kun ennen lähtöäni pihalle musiikki soi jälleen kohtuu kovasti.

Tämä mummeli sitten katsoi ovenraosta ja katsoin takaisin vähän säikähtäneenä kunnes hän sanoi: "Olisiko vaivaa jos voisit vaihtaa tähän miun telkkarin kaukosäätimeen paristot kun minä en näe?" .. noh mummolle saatiin uudet paristot säätimeen ja telkkari toimi jälleen vanhaan malliin ja olisi hän jopa antanut käteistäkin tuosta hommasta, mutta ei ihan tommosesta kehtaa käydä rahastamaan :)

Joko talon äänieristys on hyvä tai sitten mummelilla alkaa kuulo menemään.

Bileet jatkuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.