IRC-Galleria

tunkki

tunkki

minulle ei ole uusia kommentteja

Haudan takaaTiistai 02.10.2007 20:58

Taloudellinen tilanne on miulla taas ollut iha hanurista, tili tuli ja kaikki pakolliset laskut ja lainat kun sitten makseli niin jäi jotain reilu 300eur käteen. Noh autoa oli pakko korjailla semmosella 180eurolla eli vielä jäi huikeat 120eur.
Noh ei siinä vielä mitään, välitili mikä tulee kuun vaihteessa tuo yleensä semmoset parisataa lisää mutta tällä kertaa onkin ylitöitä tehty niin huonosti että tulee vaan 20eur. Eli 140eur kasassa.

Tietenkin postista on rapsahdellut lisää laskuja (ihme ettei autovakuutus oo vielä tullu, nytkun tän kirjotan ni se tulee tietenkin huomenna) joilla olisi osalla eräpäivät jo menneet joten kyllä tässä vähän turhan tiukilla taas on saanut elää. Eli ei oikeestaan varaa olisi ostaa ruokaa koska viimeisetkin pitää "tuhlata" bensaan että pääsee/joutuu käymään töissä.

Tänään sitten rupesin paiskomaan ruokaa tuossa (alekorista löytyi kirjolohta parilla eurolla <3) läjään ja kolusin googlella erilaisia ohjeita ruoan valmistamiseksi. Sittenpä muistin edesmenneen kulinaristi-iskäni keittokirjat tuolla keittiön kaapin perukoilla ja ryhdyin selailemaan "Uroskokin oivalluksia"-nimistä aapista.
Kuinka ollakaan, kun avasin kirjan ensimmäisen sivun, siinä välissä oli viidensadan (500) markan seteli! :D (eli noin 84eur arvoinen nykypäivänä). Miten voi olla miulla kirja ollut iskän kuoleman jälkeen jo 8 vuotta enkä ole mokomaa seteliä huomioinut?

Noh, mitäs sitten, pääasia että löytyi.

Kiitti iskä, siun ansiosta kokkailu taas jatkuu hymyssä suin! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.