IRC-Galleria

Kati:On oikeasti susi mutta luulee olevansa ihminen (jos katilta roikkuu takana jotain epämääräistä se on vain häntä) Suuttuneena kati muuttuu sudeksi, jolla on norsun torahampaat.
Minna: luulee olevansa hidas eli kilpikonna mutta oikeasti Minna on kenguru, jonka "pussista" löytyy jotain limaista, jonka Minna salaa kaikilta ja nauraa itsekseen muille, jotka ovat limaa koskettanut. Minna on hyvin puhelias ja öisin Huutaa kaikkea irstasta. Minna piiloutuu Katin torahampaiden taakse(luulee vetäytyvänsä kilpeensä piiloon)
Sami: On ollut sammakko, jota on prinsessa tai prinssi pussannut ja hän on muuttunut ihmiseksi eikä hän oikein tiedä miten elää ihmisenä.
Henna: on kissa vaikka luulee olevansa ihminen. Hennasta kuuluu outoja ääniä hänen kävellessään mutta kukaan ei tiedä mistä äänet tulevat.
Lari: on kentauri, joka on hävittänyt etujalkansa ja siksi joutuu kävelemään ihmisten tavalla, (jos Larin takana näkyy jouhia, se on vain Larin kadonnut häntä)
Santra: on papukaija, joka syö isoja hirviä ja koittaa piilottaa oikean itsensä muuntautumalla ihmiseksi mutta pyrstö karkaa välillä vaatteiden alta ja paljastaa mikä Santra oikeasti on.
Anna: On mies joka on pukeutunut naiseksi. Tämä on Annan suurin salaisuus, joka paljastui.
Salla: Pukeutuu ihmisten ilmoille upeasti mutta kotonaan hän vetää poikaystävänsä kalsarit päälle ja sen lisäksi Salla rakastaa käyttää mummomekkoja.
Ninja: Luulee olevansa leijona mutta oiekeasti hän on hämähäkki, jonka pitäisi käydä ostamassa tiimarista euron/kahden euron aivot.
Stiina: Häntä luullaan hitleriksi mutta hän ei ole edes ihminen vaikka Stiina luuleekin olevansa ihminen. Oikeasti Stiina on tiikeri, jolla on pupun töpöhäntä. Suuttuessaan Stiinan silmät muuttuvat punaisiksi, nenään kasvaa sarvikuonon sarvi ja korvista nousee höyryä.

(älkääs nyt suuttuko, olin väsynyt.. Hah, voin analysoida sinutkin jos haluat.. Mutta minun täytyy olla silloin väsynyt)

Itse olen peikko, joka syö pupun ruokaa ja välillä pupun. Asun salaisessa peikkometsässä yksin ja täysikuun aikaan muutun huuhkajaksi jonka pyrstö on kadonnut ja aivot on lasipurkissa (jos Minna ei syönyt niitä viime vuonna)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.