IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 04:28

älkää syökö kinkkua.

kiitti neljädee-dokkarit. sopivasti joulun jälkeen kiva dokumentti siitä, miltä näyttää jos on 260 kg. joo. meen oksentaa noi kinkut ja kalkkunat jonnekki. anoreksia, otan tavotteeks.

vielä kerran, kiitos nelonen.

[Ei aihetta]Perjantai 09.12.2005 22:09

perjantaina mesessä. lauantaina mummilla. voihan rok.

teeheePerjantai 02.12.2005 18:20

eilen oli niin kova valitus etten ees huomannu et alko joulukuu. uu.
ja sehän tarkoittaa siis sitä, että oon saanu avata jo kaks luukkuu kalenterista!! sain kynttilän (aika kristillistä) ja lentokoneen (ei niin kristillistä). no mut eihän joulukaan alunperin oo. mjoo.

phony people come to pray
look at all of them beg to stay
phony people come to pray
(soad<3)

ei syvällistäTorstai 01.12.2005 21:04

tänään en kyllä vuodata mitään syvällistä, vaan keskityn vielä turhempaan.

MIKSI MULLA EI OLE RAHAA? ja miks haluun kaiken ja miks en sit saa kaikkee. voi elämä tahdon takas ruotsiin parhaitten kaa.

ai niin, sitä mietin myös tänään, että miks halonen sanoo "haluan uusia kokemuksia" kun puhutaan suomen turvallisuudesta ja natoon liittymisestä. ennen ydinsotaa venäjän kanssa (pitkäpä siitäkin tulisi), ei siis koeta natoa tai EU:n sisäistä puolustusliittoa tärkeäksi?

kiotoTiistai 29.11.2005 18:16

kaikkien rakastama yhdysvaltain presidentti bush tunnetaan euroopassa lähinnä miehenä, joka aloitti sodan irakia vastaan, ilman todisteita ilmeisesti. se mitä moni ei tiedä, on että george w. bush irroitti toimeen astuttuaan maansa kioton ilmastonsopimuksesta.

samaan aikaan kun sopimuksen allekirjoittaneet tavoittelevat 5% laskua vuoden 1990 päästömäärästä vuoteen 2010 mennessä, eivät yhdysvallat ja australia edes kuulu sopimuksen piiriin. näiden kahden maan lisäksi nyt voimakkaasti teollistuvien maiden, erityisesti kiinan, päästöt ovat järkyttävässä nousussa.

kasvihuoneilmiötä ei voida enää kokonaan pysäyttää. sen hidastaminen huomattavasti on kuitenkin mahdollista. kasvihuoneilmiö ei katso paljon, mihin se vaikuttaa. vain saamalla kaikki maat yhdessä toimimaan ilmansaasteiden ja päästöjen vähentämiseksi, voimme vaikuttaa siihen, miltä maailmamme näyttää parin vuosikymmenen päästä. nyt kanadaan kansainväliseen ympäristökokoukseen on kokoontunut lähes 190:n maan edustajia. mitään ei kuitenkaan ole tehtävissä, jos parin maan annetaan tehdä mitä lystää. greenpeace ja muut ympäristöjärjestöt panevat toivonsa bushin seuraajaan, mutta maailmamme ei voi odottaa. annameko yhden maan määrätä koko tulevaisuutemme tahtia? suurvalta voisi mielestäni ottaa vastuuta muustakin kuin geenimuuntelusta. yhdysvalloilta riittää tähtitieteellisiä summia armeijaan ja sotatoimiin ympäri koko maailmaa. kohta tulee kuitenkin aika, jolloin he ovat saaneet sen mitä he väittävät tahtovansa: ei sotia. se aika ei kuitenkaan tuo sitä, mitä he oikeasti tahtovat: ikuista valtaa ylitse muiden ei tule, kun muita ei enää ole.

blogistaMaanantai 28.11.2005 17:09

hesarin joku kalju ulkomaantoimittaja kirjoitti hesariin kolumnin blogista. kuka niitä lukee, ketä ne kiinnostaa ja miksi niitä kirjoitetaan? juuri samaa mietin aina itsekin, miksi haluan kertoa ihmisille mitä tein tänään. ajatuksetkin on niin turhia.

toimittaja yritti kuvata erittäin kuivasti elämäänsä parin päivän ajan. heräsin ja menin töihin. en osannut mitään. avasin oluen. lukijalle selvisi, että mies kuluttaa ainakin olutta kiitettävästi, jos ei muuta. aivan yhtä paljon kiinnitän huomiota niihin tuhansiin blogeihin "olin bileis, dokasin, tavataan taas ihkupoika91". silti omani on aivan samanlainen. kulutan siis serveriä ja hidastan joka kerta minimaalisenhitusen sivuston nopeutta valittamalla koulusta ja monivalinnasta.

silti haluan jatkaa sitä. teenhän sitä nytkin. mikä suurempi oikeus on teatterikorkean kettutytöllä kertoa eritrean kriisistä kuin minulla valittaa kahdelle satunnaiselle lukijalle koeviikosta? en tahdo tulla muistetuksi ja palvotuksi, en tahdo että ajatuksiani ylistetään. silti jostain ihmeellisestä syystä tahdon tuoda ne julki. se on kai sitä sananvapauden hyödyntämistä pienimmillään.

ja juuri siitä syystä, että saan kertoa teille mitä ajattelin tänään, vaikkei se ketään ehkä kiinnostakkaan, kerron sen. toivotaan, että koskaan ei tule aikaa, jolloin omia ajatuksiaan ei saisi kertoa, vaikka niissä ei mitään järkeä olisikaan.

lunta, kiitos ;>Sunnuntai 27.11.2005 15:05

lumi tekee kaikesta kauniimman. en usko että koskaan kesäisin tai syksyisin rakastan pensaita näin paljon :D eikun oikeasti. nyt vaan katson ulos ja lumi tekee läsnäolollaan maisemasta ihanan.
lumella on se ominaisuus, että se peittää alleen kaiken. hyvän tai pahan tai ruman tai kauniin. talvisin kun tahtoo tietää, mitä lumen alta löytyy, täytyy katsoa pintaa syvemmälle, yrittää nähdä, mitä pettävä kerros peittää. joskus sieltä löytyy jotain uskomattoman kaunista, kuten vaikka jäätynyt, hento kesän kukka joka kukki vahingossa vielä syksyllä. lumi ei kuitenkaan katso ketä peittää; joskus kaivat esiin lapiollista koiranpaskaa. mutta lumi sai sinut yrittämään, kunpa olisit tehnyt sen joskus aiemminkin.
toiset sanovat, että lumi tappaa heidät. hiutale hiutaleelta tukahduttaa jokaisen säteen joka tulee sisältä. maisema kuolee, niin he sanovat. lumen takia jokainen kuoppa, jokainen puu, jokainen pelto näyttäytyy samanlaisena, kuolettavan tylsänä ja autiona. niin juuri, he toistavat, autiona.
mutta lumen tehtävä ei ole tappaa. kuka voisikaan tukahduttaa oikean ilon säteen? lumi on siitä ihanaa, että sen pinnasta heijastuvat kaikki säteet monikertaisina katsojansa silmiin. kun on kerran nähnyt valon heijastuvan ja taittuvan samanaikaisesti yhdestä lumihiutaleesta, on nähnyt kauneinta mitä on.
vain katsojasta riippuu, mitä hän maisemasta näkee. toinen katsoo etäältä ja näkee valkoista, huimaavan kauas eteen ja taakse. toinen kulkee ihmetellen ja katsoo ympärilleen. lumeen ovat ainakin hetkeksi ikuistuneet jäniksen jäljet tai lapsen tekemä lumienkeli.

oivoiLauantai 26.11.2005 03:45

oivoi niin juuri. sitä yrittää kaikkea niinku vaikka kävellä ja tanssia, mut jalat toimii viiveellä. kaunista x) muistan pätkiä, en haluu nukahtaa ja hetätä ja muistaa kaikkea x)

niin ja kiitos yazu kyydistä, en selviäis muuten perjantaista<3

suunnitelmaTorstai 24.11.2005 14:28

shut up maurice, i have devised a cunning plan:

kun oon iso musta tulee presidentti
kiellän matikan opettamisen lukiossa
ne jotka opiskelee salaa hirtetään
saadaan aikaan humanistinen hyvinvointivaltio


does anybody else get the heebie jeebies?

[Ei aihetta]Torstai 24.11.2005 01:09

-o efteråt blir d besvärligt: va var d ja sa, hur blev d nu igen? ibland måste ja anteckna mina lögner i ett litet häfte..

kiitos vihjeistä dags4

Edit23.26: när ja blir stor blir ja bögstrippare. d e så kul när plötsligt sprutar d upp något nytt o spännande

Edit0.16: Jos jokainen ihmisistä antaa toinen toiselleen jotakin joka toinen päivä tai edes joka neljäs viikko, on kaikilla ihmisillä jotakin.
käännetty: Om alla tänker på något var tredje dag och på allt vart sjunde år, tänker var och en någon gång på nåt.