IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.02.2006 17:33

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Juoksentelen paljon sisällä ja törmään silloin (ja muutenkin) usein seiniin ja oviin vaikkei silmäni ole edes kiinni.

2. Lasken sekuntteja pääni sisällä tylsistyessäni aloittaen siitä kun lähin kello liikauttaa viisariaan ja lasken aina kuuteenkymmeneen asti yrittäen nähdä juuri sinä hetkenä kellonkin siirtyvän eteenpäin. Jollei onnistu, lasken epäonnistuneet sekunnit myös.

3. Syön ruoan niin, että paras osa siitä jää viimeisenä syötäväksi, jotta siitä jää jotenkin hyvä maku suuhuun ruokailun päätyttyä tai en tiedä, en vain kykene oikein hillitsemään itseäni ja tekemään toisin. Syön siis leivistä ensin kuuret, Susetesta jätän kermavaahdon vaikka se on päällimmäisenä ja ruokaillessa syön ananakset viimeisenä.

4. Koiran kanssa lenkillä ollessani käyn pääni sisällä keskusteluja, joita ei koskaan tule tapahtumaan, todellisten ihmisten kanssa. Joka kerta.

5. Ainoat ruokalajikkeet, joihin addiktoidun ovat pistaasipähkinät ja hapankorput.

dolci
Papris
ntihiekkakakku
MA-WI
LUNAT|C

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.