IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 18:22

Vitsi tää vuosi on menny ihan tosi nopee!! =)

Kaikkee kivaa tapahtunu! =) Muutin pois Kouvolast jipii! =P sitte mul oli ihan maailman mukavin työpaikka, johon toivon pääseväni uudelleenkin ;) oltiin ton hanin kans Paipissa!! =) Se oli kyl kivaa...=P Sit kävin sisävesiristeilyllä juhlimas synttäreitä! =) Ja mitä kaikkee muuta hassuu onkaan sattunu...;) Miun pikku kummityttökin syntyi! =))

On tietty sattunu myös ikäviäkin asioita, mutta nehän kuuluu elämään.... Alkuvuosi olikin yhtä helvettiä! Hengissä siitä selvittiin vaikka kipeetä se tekikin...ehkä ens kerralla sitä muistaa miten EI kannata toimia. Iso kiitos kultasille, jotka tuki mua, vaikka olinkin itse kaiken aiheuttanut! <3 =)
Nii sitte keväällä Pimu lopetettiin...se oli kans surkua, mutta parempi niin kun toinen oli jo niin huonona. <3

Kauheesti tulee mieleen kaikkii juttui tält vuodelt...Fannyn kans oltiin kolarissakin!! =D ruttasvat mun escortin ja itkivät jotain pikkunaarmua niitten nissanissa. =D Ja sit tarjosvat parii kymppii etten laita sitä vakuutukseen! Mutta vakuutuksesta meni ja sain oman rakkaan volvoseni ja vielä paljon muuta! ;)

Oi vitsi! =) tää vuos on kyl kaikkiaan ollu aika huippu! Ja viel on vähän jäljelläkin, joten kerkee sattuu ja tapahtuu...

Mutta ihanaa joulunodotusta ja loppuvuotta kaikille raksuille ja poksuille! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.