IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 13:22

Aika menee ihan mielettömän nopeesti! =) Oon nyt koht kolme viikkoo ollu kotona, enkä oo oikein mitään kerenny tekeen! Jotain perussiivousta ja muuta tyhmää, mut en mitään oikein mainitsemisen arvosta. Päivät menee ihan tosi nopeesti. Kasilt nousen, katon vähä töllöö, annan koirille aamupalaa ja käyn niitten kans ulkon, ni kello onkin jo kymmenen!
Sit jos sattuu, et on jotain menoo vaik iltapäiväl, ni ei osaa oikein mitään hommii alottaakaan. Tänään esim. pitäis tos puolen tunnin pääst suunnilleen lähtee tonne kylälle. Vien Volvon öljynvaihtoon ja hilpasen siitä itte terkkariin sillä välin. Voitteks kuvitella, et mua jännittää toi terkkariin meno!!? =D viimeks oon käyny lääkäril tai terkkaril joskus tän vuosituhannen alussa! =O muistaakseni loppuvuodest 2001.

Vitsi...olispa jo huhtikuu, ni pääsis sinne etelään! =) Siit tulee niiiiiiin lystiä! Pitäis se matkakin maksaa ehkä ennen kun on kuluttanu kaikki säästöt...=P Vaikkakin...ku käyttäis kaikki manit, ni varmaan kohois vähän toi motivaatio ettimään töitä. Mut viel on paljon jäljel, joten ei kiirettä...=D

Joops..se siitä, kun ei oo mitään asiakaan..=D Lähen täst haukkujen kans ulkoilemaan, ja sit voiskin edetä johonkin suuntaan..=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.