IRC-Galleria

tyttö_vain

tyttö_vain

''Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä vai kävelenkö uudelleen ohi?" fuck the fitness, feel the fatness

Blogi

« Uudemmat -

KHYL!Perjantai 09.04.2010 18:27

POJAT OVAT JUURI TÄLLAISIA Kun olette yhdessä hän sanoo ; olet kaunis, ihana ja rakastan sinua ! Ja kun eroatte ; olet ruma huora jota kukaan ei huoli. Ja hän sanoo tuon varsinkin kun sinulla on uusi, sillä häntä vituttaa. Kopioi tämä blogiisi mikäli olet juuri samaa mieltä

:'(Tiistai 26.01.2010 19:43

Jos ihminen nauraa, se on iloinen
jos ihminen huokailee, se ei jaksa enää
jos ihminen ei hymyile, se on masentunut
jos ihminen katsoo maahan lasittunein silmin, se ajattelee jotakin
jos ihminen itkee, se ei näe ulospääsyä epämiellyttävästä tilanteesta
jos ihminen satuttaa muita, se on kostonhaluinen
jos ihminen satuttaa itseään, se ajattelee olevansa turha
jos ihminen tykkää olla esillä, sillä on liian kovat luulot itsestään
jos ihminen välttää muiden katseita, se haluaa olla rauhassa
jos ihminen katsoo olkansa yli, se kaipaa hellyyttä
jos ihminen pureskelee kynsiään, se on hermostunut
jos ihminen tarttuu toista ihmistä kädestä, se haluaa tukea jostakin

ei taija olla ku pari oikeaa kaveria..Maanantai 25.01.2010 22:46

OIKEAT ystävät eivät vittuile sinulle kun sinua jo valmiiksi vituttaa.
OIKEAT ystävät eivät jätä sinua yksin kun joku on jo valmiiksi jättänyt.
OIKEAT ystävät halaavat ja sanovat että kaikki on hyvin, kun menee hermot.
OIKEAT ystävät lohduttaa kun haluaisi vain lähteä pois.
OIKEAT ystävät eivät mene puhumaan omista ystävistä paskaa.
OIKEAT ystävät jäävät vierelle istumaan vaikka ulkona olisi 50 astetta pakkasta.
OIKEAT ystävät katsovat kanssasi vaikka maailman tylsimmän elokuvan, jos sinä haluat.
OIKEAT ystävät ymmärtää jos toinen haluaa olla vain yksin.
OIKEAT ystävät tietävät milloin täytyy halata ja sanoa että toinen on tärkeä.
JOS ET KOPIOI TÄTÄ, NIIN KAIKKI YSTÄVÄT KATOAVAT LUOTASI

totta!Maanantai 26.10.2009 15:45

SKORPIONI (SCORPIO) 23.10. - 21.11.
Eläinradan kahdeksas merkki.
Hallitsevat planeetat: Pluto ja Mars
Symboli: skorpioni
Elementti: vesi
Onnenkivet: malakiitti, topaasi
Metalli: teräs
Onnenluku: 9
Onnenväri: tummanpunainen
Onnenpäivä: tiistai
Onnenkukka: punainen neilikka, krysanteemi
Syvät tunteet antavat Skorpionille sisäistä voimaa, joka näkyy myös ulospäin. Skorpioni on kiihkeä ja kiivas ja hänen on helppo saavuttaa tavoitteensa. Salaperäinen ja peloton Skorpioni on tarvittaessa valmis käymään läpi täydellisen muodonmuutoksen.
Skorpioni on hyvin tarkkavaistoinen ja hän tutkii aina, mitä pinnan alla piilee. Hän voi olla totuutta etsiessään armottoman itsekriittinen ja hän tietää hyvin, mikä hänet saa suuttumaan. Huomiokykyinen Skorpioni tarkastelee mielellään kaikkea ihmiselämään liittyvää, myös monia tabuina pidettyjä asioita. Hän tiedostaa hyvin omat motiivinsa ja suhtautuu muihin järkevän epäilevästi; tosin joskus epäily menee äärimmäisyyksiin, ja hänen on vaikea luottaa kehenkään.
Skorpioni muistaa erinomaisesti, miten eri asiat ovat saaneet hänet tuntemaan. Hän on luonnostaan oikeudenmukainen ja lojaali, ja kiinteänä merkkinä hänen on vaikea unohtaa kokemiaan loukkauksia ja petoksia. Syvään juurtunut katkeruus voi estää kostonhimoisten ajatusten karkottamisen, ja kostoa hautoessaan Skorpioni on kärsivällinen ja salaperäinen.
Skorpioni on hyvin ehdoton ja sitoutuessaan johonkin hän lupaa antaa kaikkensa ja myös pitää sanansa. Skorpionin täytyy tuntea tekevänsä oikein ja selkeäät päämäärät ovat hänelle äärettömän tärkeitä. Myös emotionaalinen tyydytys on erittäin tärkeää, ja ellei Skorpioni saa sitä jollain elämänalueella, hän etsii sitä toisaalta.
Skorpionin olemus on karismaattinen ja magnettinen ja hän vetää yleensä muiden huomion puoleensa. Hänen kiihkeä seksuaalisuutensa on valtava energialähde, mutta yksin hän voi ratkaista, käyttääkö hän luovaa voimaansa hyviin vai pahoihin tarkoituksiin.
Tyypillisellä Skorpionimiehellä on voimakkaat kasvonpiirteet ja läpitunkeva, hypnoottinen katse. Hänen kehonsa karvoitus on yleensä runsasta ja hänen kulmakarvansa kasvavat usein yhteen. Hän kävelee itsevarmoin askelin, ja hänellä on tavallisesti leveä, lihaksikas rintakehä. Skorpionimies on sangen seksikäs ja naisten on vaikea olla vilkaisematta häntä, kun hän kävelee ohitse.
Tyypillinen Skorpioninainen on tulinen ja hyvin tietoinen seksikkyydestään. Hänellä on magneettinen katse ja kurvikas, voimakas vartalo. Skorpionilla on kuudes aisti, ja hän osaa lukea muiden ajatuksia, mikä tuntuu joistakin ihmisistä pelottavalta.
Skorpioninainen uhkuu itsevarmuutta ja itsehillintää. Hänen sisällään voi vallita oikea tunteiden myllerrys, mutta hän varoo näyttämästä sitä ulospäin. Mietteliäs ja intuitiivinen Skorpioni pohtii mielellään syvällisiä aiheita, eikä hän kestä pinnallista ajattelua ja käytöstä. Hän ottaa täyden vastuun teoistaan, eikä hän kuuntele kenenkään määräyksiä.
Kiihkeä ja lahjakas Skorpioninainen on kiinnostunut monista asioista ja hänen voi olla vaikea päättää, mihin keskittyä. Mutta kun hän on vihdoin lyönyt lukkoon päämääränsä, hän tavoittelee niitä hyvin sinnikkäästi.
Vaikka Skorpioninainen on oikea sisupussi, hän on samalla äärimmäisen naisellinen ja tämä ainutlaatuinen yhdistelmä erottaa hänet muista naisista. Skorpioninainen saattaa olla hyvin valikoiva etsiessään kumppania. Hän on dominoiva ja itsevarma, ja hän haluaa pysyä tunteidensa herrana. Oikean miehen löydettyään hän uskaltaa kuitenkin paljastaa sisimmät tunteensa.
Skorpioni ei kerro mielellään muille ajatuksiaan ja hän tuntee olonsa hyvin tukalaksi tilanteissa, joissa hänen on pakko paljastaa henkilökohtaisia asioita itsestään. Hän ei kuitenkaan epäröi udella muiden salaisuuksia, ja hän nauttii saadessaan tilaisuuden esittää johdattelevia kysymyksiä.
Skorpioni tuntee voimakkaasti, mutta hän haluaa pitää tunteensa kurissa, Hän masentuu, jos hänellä ei ole mitään tekemistä, sillä hän kaipaa vilkasta, toiminnantäyteistä elämää.
Rakkaus ja yhteensopivuus
Kiihkeä Skorpioni rakastuu aina sydämensä pohjasta.
Hänen mottonsa on "kaikki tai ei mitään", eikä hän jaksa olla kiinnostunut, ellei suhteessa ole mukana sekä vartalo, mieli että sielu. Syvästi tunteva Skorpioni odottaa, että hänen kumppaninsa ottaa hänet aina huomioon. Hän myös odottaa suhteen kestävän ikuisesti.
Rakkaus ja intohimo
Useimmille Skorpioneille tyydyttävä rakkauselämä on välttämätöntä. Skorpioni haluaa kiihkeästi jakaa tunteensa kumppanin kanssa, ja vastakkaisen sukupuolen edustajat pitävät hänen aistillisuuttaan hyvin puoleensavetävänä. Ihastunut Skorpioni osoittaa kiinnostuksensa erittäin selvästi, ja häntä voi olla vaikea torjua - sitä paitsi torjuttu Skorpioni saattaa joutua pakkomielteen valtaan.
Skorpioni ilmaisee syviä tuntojaan seksin avulla ja seksi onkin hänelle varsin tärkeä osa suhdetta. Skorpionista on hauskaa käydä huvittelemassa kumppaninsa kanssa, mutta jos rakkauselämä ei toimi, suhde ei yleensä kestä pitkään. Skorpioni on erinomainen partneri, joka auttaa usein muita pääsemään eroon estoistaan. Myrskyisän Skorpionin kumppanin pitää olla melko joustava; muuten hän ei kestä Skorpionin mielialan vaihteluja. Kärsivällisyys palkitaan kiihkeällä rakkaudella, jonka vertaista on vaikea löytää.
Avioliitto
Skorpioni on harvoin valmis avioitumaan kovin nuorena. Hän haluaa ensin huvitella aikansa, ja ennen avioliiton solmimista monet Skorpionit ovat uskottomia kumppaneilleen. Naimisiin mentyään useimmat Skorpionit ovat kuitenkin hyvin uskollisia ja rakastavia puolisoita ja he tukevat kumppaniaan tarmokkaasti.
Sekä mies- että naispuoliset Skorpionit ovat taipuvaisia mustasukkaisuuteen ja heidän olisikin hyvä opetella luottamaan puolisoonsa. Skorpioni jakaa puolison kanssa elämänsä henkisen, fyysisen ja taloudellisen puolen ja hän on valmis taistelemaan avioliittonsa puolesta. Vuosien mittaan suhde vain paranee.
Skorpionivaimo on tarkka, nokkela ja kunnianhimoinen. Hänellä on riittävästi tarmoa yhdistää ura ja perhe-elämä onnistuneesti. Skorpionimies on vahva ja erittäin lojaali, mutta silloin tällöin hän haluaa olla jonkin aikaa omissa oloissaan.
Yhteensopivuus
Skorpionin kiihkeä tunteellisuus ei tuota ongelmia muille veden merkeille, ja monissa onnellissa liitoissa on tällainen yhdistelmä. Veden merkit ymmärtävät toisiaan ilman sanojakin. Skorpionit tulevat hyvin toimeen myös maan merkkien kanssa ja he pitävät näiden vakaata, käytännöllistä elämänasennetta rauhoittavana. Skorpionin ja maan merkin liitto on usein tasapainoinen ja rento.
Ilman merkit haluavat aina järkiperäistää tunteensa ja siksi he voivat olla hyvin epäsopivia kumppaneita suoraa ilmaisua suosiville Skorpioneille. Tämän vuoksi heidän liittonsa ovat harvoin pitkäikäisiä. Skorpionit rakastavat tulen merkkien energistä kiihkoa ja heidän välillään vallitsee usein suuri vetovoima. Seurauksena voi olla myrskyisiä suhteita, mutta ne eivät yleensä kestä pitkään, sillä vesi ja tuli eivät sovi ongelmitta yhteen.

<3Tiistai 01.09.2009 17:12

Ku näin sut ekan kerran se oli pelkkää taikaa,
mun sydän löi satasta vaikkei pelkää saiskaa,
enkä saanu kaverin pihas sanoi ulos mun suusta,
joskus myöhemmin ku puhuttiin kysyin sun numeroo,
ja huomasin heti että sä olet sitä jotain.

khih!Tiistai 01.09.2009 05:33

kävin tekee jotai 5 kilsan lenkin 11 jälkeen yöllä :) teki kyllä terää! musta tullu reipas tyttö! ;>

aivan mahtava biisi!<3Maanantai 24.08.2009 18:15

En puhu enkä kuiskaa,
en liiku enkä syö,
en nouse enkä halaa,
en lähde, vaik alkaa työ.
En nuku enkä lepää,
en laula enkä myy,
en tanssi enkä bailaa.
Hei missä onkaan syy?

kertosäe:
En pysty enkä kykene,
en kuule enkä nää.
En tiedä enkä siedä
ilman sua elämää.
Mä en jaksa enkä maksa.
Hei voitko ymmärtää,
että mun on vaikee ajatella yksin elämää?
Siis en pysty enkä kykene,
en kuule enkä nää.
En muista, että luistais suksi ilman ystävää.
Mä en tahdo enkä anna,
en mene enkä tuu,
jos sun kainalossas kulkee joku muu.

En helli enkä hoivaa,
en hae enkä vie,
en opi enkä osaa,
vaikka edessä on suora tie.
En kehtaa enkä jouda,
en tuhlaa enkä jaa,
en älyy enkä hokaa,
en tajuu ajatustakaan.

En pysty enkä kykene,
en kuule enkä nää.
En tiedä enkä siedä
ilman sua elämää.
Mä en jaksa enkä maksa.
Hei voitko ymmärtää,
että mun on vaikee ajatella yksin elämää?
Siis en pysty enkä kykene,
en kuule enkä nää.
En muista, että luistais suksi ilman ystävää.
Mä en tahdo enkä anna,
en mene enkä tuu,
jos sun kainalossas kulkee joku muu.

OLEN SAIRAS!Torstai 13.08.2009 16:12

tykkään olla taas koulussa.

bileet helin ja maijun kans! :))Perjantai 07.08.2009 23:29

arvatkaapa oonko ihan täpinöissään kun sain ekan serkun :))
« Uudemmat -