IRC-Galleria

ugligugli

ugligugli

21082008 Janne <3

diudiuTiistai 02.06.2009 00:10

Tänään ihan mega kuuma päivä. Näin ei tietty sais sanoa, mutta on ihan kiva kyllä et tulee hiukan viileempi. Tai no sanotaan että kahteen asti sais olla viileetä ja vaikka sataa ja illalla nättiä, koska voin kertoa että tonne kasvihuoneeseen PAISTUU!!

Nyt sitten pitäis alottaa kirjotuksiin lukeminen, hitosti töitä, jos meinaan päästä englannista läpi. Luulen et terveystieto on mulle se helpompi, ja onkin.

Tänään siis eka työpäivä, ihan megahauskaa! sama porukka kun viime kesänä + marjo ja kaks virolaista joitten nimiä en tiedä. Nyt odottelen sitten päivästä toiseen että pääsen pablon kanssa samaa pakkaamaan, koska sen kanssa on niin mukava jutella ja siinähän se englanti paranee :D

Huomen aamulla kuorma-auto inssi ja sit lököä koko loppu päivä. Sanoin just jannelle että jos en kolmannella kerralla pääse tota kuorma-autoa läpi niin sitten kyllä jo luovutan! :D Mut onneks tää on vasta eka. Huomenna sitten inssin jälkeen yllättämään janne työmaalle, vois vaikka viedä sille raparperipiirakkaa kun se on niin pirutsun hyvää.

Lopuksi vielä asiasta kanatalouteen, mä oon miettiny et minkä takii täs päiväkirjas ei oo sellasia hymiöitä ku mesessä? Paljon paljon erilaisia hymiöitä :D Se ois niiiiiiiiiin ihanaa.

Ps. "jos mä oisin sä ni mäkin olisin mun kaa" rakastan sua <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.