IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

TurbiiniTiistai 13.12.2005 19:55

Eilen loppu koulu. Tänään heräsin kolmelta päivällä ja luulin että on yö ku ulkona oli vielä pimeää, mutta se oliki nii että sielä oli JO pimeää. Nyt se on tätä että kulen tuon oletuskuvan näkösellä naamalla pitkin taloa ku ei oo mitää tekemistä. Vois lähtä vaikka sieviin pelotteleen annen vanhempia tällä naamalla. Siinä hommassa ois sentää selvä tarkotus ja hyöty.

Meikä on rakastunu Discipleen. Tai niihin kahteen vanhempaa levyyn. Ku niitä kuuntelee samalla ku lukee sanoja nii vähäväliä nousee ihokarvat pystyyn. Se on nii jees! Ahh. Nautintoa.

Näin unta karhuista. Tai oltii metässä ja karhut tuli uhkailee meitä aseilla. Sit aloin heittää läppää niitten kans ja ne röhötteli mielissään. Jotain meijän tappamisesta veisteltiin siinä otsojen kans. Ja sitte niitten pomo käski meijät käsynantomuotoon. Niinku intissä. Mää olin käärmemies (don't ask), mutten tienny missä käärmemiehen paikka siinä etenemismuodossa on, joten menin vaa viimeseks jonoon. Eikä nekää oikee tienny missää mun paikka ois. Sit me lähettiin rynkkyinemme liikkeelle. Mut hyvä tiimi meillä oli.. mut se jäi sitte keske ku äiti käski syömään. Mut ens yönä. Ens yönä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.