IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

TurbiiniTiistai 13.12.2005 19:55

Eilen loppu koulu. Tänään heräsin kolmelta päivällä ja luulin että on yö ku ulkona oli vielä pimeää, mutta se oliki nii että sielä oli JO pimeää. Nyt se on tätä että kulen tuon oletuskuvan näkösellä naamalla pitkin taloa ku ei oo mitää tekemistä. Vois lähtä vaikka sieviin pelotteleen annen vanhempia tällä naamalla. Siinä hommassa ois sentää selvä tarkotus ja hyöty.

Meikä on rakastunu Discipleen. Tai niihin kahteen vanhempaa levyyn. Ku niitä kuuntelee samalla ku lukee sanoja nii vähäväliä nousee ihokarvat pystyyn. Se on nii jees! Ahh. Nautintoa.

Näin unta karhuista. Tai oltii metässä ja karhut tuli uhkailee meitä aseilla. Sit aloin heittää läppää niitten kans ja ne röhötteli mielissään. Jotain meijän tappamisesta veisteltiin siinä otsojen kans. Ja sitte niitten pomo käski meijät käsynantomuotoon. Niinku intissä. Mää olin käärmemies (don't ask), mutten tienny missä käärmemiehen paikka siinä etenemismuodossa on, joten menin vaa viimeseks jonoon. Eikä nekää oikee tienny missää mun paikka ois. Sit me lähettiin rynkkyinemme liikkeelle. Mut hyvä tiimi meillä oli.. mut se jäi sitte keske ku äiti käski syömään. Mut ens yönä. Ens yönä!

voi %#¤%&&%¤#4Sunnuntai 04.12.2005 00:02

huippua ku MELKEIN muistin laittaa Hattrickkiin kokoonpanon peliin. HUIPPUA! Sielä on ny meikän näppärä keskikenttämies maalissa ja sehän on ryssiny hommat ihan täysin. Koko viikon sitä joukkuetta säätää pitkin viikkoa vaikkei siinä mitää säädettävää ookkaan mutta SITTE ku tulee viikonloppu ja vihdoin vois TEHÄ jotain nii EI!!! ei muista. Tää syö miestä. Tää on nii väärin. Ja sielä loukkaantuneet miehet pelaa ja kaikkee.. tästä ei voi ikinä toipua..

MustikkapyllyTorstai 01.12.2005 14:45

Oijoi, kyllähän se on mullaki jännät ajat nyt postin suhteen (niinku tuolla yhellä toisella). Päivänä minä HYVÄNSÄ voi tulla KAUAN odotettu varaliittymä!! vitsit, vähä oon KAUAN oottanu semmosta. Haaveillu, uneksinu ja sotkenu itteni sitä ajatellessa.. mut joku päivä se on totta. Saan asettaa varaliittymän tuonne kaappiin ja unohtaa sen. Mut hyvä että nykyään niitäki on tarjolla.

Tänää piti mennä kouluun. Niinku laskemaan miten kaasu laajenee ja tuottaa lämpöä. Päätin sitte jäähä testaileen sitä peiton alle :D No ei. mutta siis aamulla on aina helppoa keksiä päteviä syitä miksi ei mee kouluu. Sitä on NII nerouden huipulla. Sitä on suorastaan kettu aamusin. Tänäki aamuna keksin hyvän. Ajattelin että ei jaksa. Vois mennä sitte joskus toiste. Ja sehän kelpas mulle. Kylkyyyl. Annelle ei vaa piä kertoa. Se muuten hakkais mut vaan taas.. kyllä kuulitte oikein. Nii lempee se on ulospäin mutta totuus on se että se sen kassi, joka on aina ihan viimestä myöten täynnä, nii ei sielä vaatteita oo, ehei.. sielä on pesäpallomailoja, nyrkkirautoja, mangnesiumia (käsin että pysyy maila käessä) jne.. Että ei se oo aina helppoa.

no ei sentäs. ei oikeesti. älkää poistako tätä tuskalla kirjotin pitkästi.

No niimpä tietenkiKeskiviikko 30.11.2005 17:15

kirjotin eilen piiiitkän tekstin tähän, mutta ylläpito poisti sen. Jeejee. Noh.
Sanotaan faktat tähän nyt ku ei jaksa uusiks kirjottaa
-anne pääs ouluun opiskeleen, woohoo
-melkein jaksaa ite opiskella
-tiktakin uus levy on hyva

huhhuhTiistai 22.11.2005 00:49

ruuvattiin parilla ruuvilla näytönohjaimeen kiinni rämisevä tuuletin, mutta nytpä toimii ainaki. Oli kyllä tulla jo hätä, mut nyt voi taas huokasta helpotuskesta ja ei tarvi ajatella että joutuis opiskeleen. Hiihhahhoo..

voi kakkaKeskiviikko 16.11.2005 18:47

meni näytönohjaimen tuuletin rikki. Sitä ei sitte pelata tietokoneella enää. Joutuu tekeen kouluhommia ku ei muutakaan tekemistä.. ei järki.. ei hyvää seuraa tämmösestä.
Mustahan tulee pian rehti opiskelija? :O

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.11.2005 16:24

Kyl kyl, sano mummo ku istu papan syl syl

turkuuunPerjantai 28.10.2005 03:28

Huomena turkuun niinku laiva, ahh. Huippua.
tai siis.. tänää.

..jee..Torstai 27.10.2005 00:39

huomasin tänää että mun tilillä on 1,47€

pitää alkaa pyydystään piennisäkkäitä että saa ruokaa..

o/Tiistai 25.10.2005 21:32

Woohoo, päiväkirja.
Nyt voi alkaa kunnolla tytöks.. ei tarvi enää teeskennellä.

No tänää yks tyttö katto mua, sit mä olin niinku että hä, kattooko se ja sitte ku katoin ni ei se kattonukkaan. Ja sitte tajusin et ei se ehkä kattonu ollenkaan. Vitsit. Se on nii ihku. Mut se oli aika ruma kans, että hyvä toisaalta ettei se kattonu. Voi että, tykkääköhä se musta? En tiiä. Toivottavasti ei.

joo.. no ehkä ei pitäs kirjottaa tänne ollenkaa.
- Vanhemmat »