IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 01:02

Kyllä taas yritettiin estää mun dokumentinkatselu, netti päätti olla toimimatta ja tv:stä on ollu kadoksissa jo kauan tv7..no, pitkän ohjekirjaselailutuokion jälkeen tajusin miten teen uuden kanavahaun. Ja löytyihän se tv7! Näin dokumentin, ja ku sen loputtua tulin kokeilemaan niin yhtäkkiä netti toimiki. Onneksi tv:stä näin ton dokkarin, muuten ois hieman ottanu päähän. Ja mä näyin kerran sekunnin ajan siel jossai kaukana taustalla.:D
Tuli kyllä muistoja mieleen Pihlajamäestä ja siitä teetupabussista..siel vietettiin monta hetkeä pakaten ja jakaen kasseja.:) Ja Pihlikses muuten siivottiin juoksuhautoja, leikittiin maahanmuuttajalasten kanssa, päivystettiin teetupabussilla..:)
Ja kattelin et miten se yks Mikko näytti niin tutulta.. Sitten tajusin että se oli toinen niist nuorista ketä tuli jutteleen mulle ja Terhille (ja Annille?) kun oltiin kävelemäs ratikkapysäkille (puhunko vähän juntisti, ehkä stadilaisilla olis tälle joku coolimpi nimitys..:D) yks ilta jäähallilta..tosi mukava tyyppi!

Tajusin juuri että nyt ku en enää jatka tuol töissä enää, niin periaatteessa voisin ilmoittautua tänki kesän Urbaaniin Unelmaan pääkaupunkiseudulle! Vähänkö tekis mieli! Pitää miettiä..


Huomenna Kihniöön..:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.