IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Konffa.Maanantai 23.06.2008 03:01

Oli mahtava, säästä ja siitä johtuneesta kuravellikentistä tosin miinusta. Mutta Habakukin keikalle tuli aurinkoa ja lämpöä ja heti keikan loputtua taivas meni pilveen ja viileni ilma.:D

Perjantaina klo 15:20-02:30 ja lauantaina 18:17-22:00. Muistan lauantain niin hyvin koska Haban keikka alkoi puol seiska ja siihen oli pakko keritä! Olin varmaan tosi rasittava koko päivän kun stressasin keritäänkö konffaan ajoissa.

Oli aivan parhautta nähdä ystäviä, varsinkin sellaisia joita näkee ehkä kerran vuodessa välimatkojen takia.
Tutustuinpa "uuteen" ihmiseenkin, ennenkin toki liikkunut samois porukoissa, mutta nyt tutustuin paremmin.
Perjantain seura oli superhauska, ja Terhi matkasi kanssamme vielä Kihniöön, yöpyi meillä ja vietiin lauantaina junalle. Saatiin jutella kunnolla.<3
Lauantaina liikuin yksin enkä bongannut ketään kavereitakaan kenen seuraan liittyä, mutta oma seura kelpasi ihan hyvin ainakin sen jälkeen kun sai jutella parin tietyn ihmisen kanssa.:)

Think Twicen jäähyväiskeikka oli hyvä, alku oli ehkä vähä kankea mutta meno parani loppua kohden hienosti.
Sam Abraham puhui aivan mielettömän hyvin, ja tulkkinsa kanssa he olivat niin huippu tiimi ettei mitään rajaa.:D

Habakukin keikka lauantai-alkuillasta oli hieno! Pojat olivat täysillä mukana heti ihan alusta asti ja koko keikan ajan. Puoli tuntia on hirvittävän lyhyt aika, mutta parempi kuin ei mitään! Fanijoukkiot ovat laajentuneet, nyt lavan eteen ryntäsi kasa teinejä ja hyvällä tuurilla pääsin neljänteen riviin ja sain muutaman kuvankin napattua. Juhannuksen pilviverho aukeni keikan ajaksi ja aurinko lämmitti tosi mukavasti, mutta heti keikan jälkeen pilviverho peitti taivaan ja alkoi taas ripotella vettä..

Oli hienoa seurata yhden kokouksen ajan viittomakielen tulkkausta, aloin arvostamaan aivan mielettömästi heidän työtään. Ja jopa TT:n konsertti tulkattiin, se tuntui käsittämättömän huikaisevalta!

Kaksi levyäkin ostin, Jars Of Clay: Greatest hits ja dcTalk: Jesus Freak. Hyviä levyjä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.