IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

PerjantaitunnelmiaPerjantai 03.11.2006 14:52

Tänään alkaa Vapaakirkon nuortenpäivät, jeah!<3 Eilen tulin kaverille Janakkalaan ja koko ilta väsäiltiin kaikkee matskua sinne 24/7-rukoushuoneesee joka Terhin vastuulla siel on..mie auttelen sit Terhiä siäl.:) Oi, koko viikonloppu siel, ihanaaihanaa. Ja kirjoittelen sit Viikkolehteen nuortenpäivist jonku pienen jutun, heti sain töitä nuortenpäiville ku menin Hanttaa moikkaan Päivään.:D Mut se on vaan kivaa, tykkään kovasti.<3

Terhi tuos väsäilee Jumalan lupauksia paperille, niitä kiinnitellään sit sinne rukoushuoneeseen (joka on yks koululuokka). Jesajasta se on vaan niitä ettiny ja sieltäki niitä löytyy kymmeniä ja taas kymmeniä..joten kuvitelkaa miten paljon lupauksia löytyy koko Raamatusta yhteensä!<3 Kohta saadaa peräkärry johon aletaa lastaan kaikkia meiän kamoja ja sit kolmelt päästään sisustaa sitä rukoushuonetta ja järkkään paikkoja..

Siel sit viikonloppu ja sunnuntaina tai maanantaina Tampereelle takas.:) Nyt on onneks rahatilannekki parempi ku viime vkol..:) Järkytyin kovin ku ostin junalippua Tre-Hml ja se makso 14,60e! Paris vuodes hinta noussu liki pari euroo, se on jo aika iso harppaus.:S Paljokohan ois sit maksanu jos oisin menny viel Kokkolaan ens vkonloppuna.. Mut en voi mennä Karlebyhyn ku tänä vkonloppuna oon Hämeenlinnas ja ens vkonloppuna on montaa eri juttua ja kaikkii ois kiva päästä.. Olis ihana mennä Kokkolaa ja viettää vkl Jennin ja Terhin kans, ois myös Habakukin keikka Vammalassa ja sinne haluaisin niin kovasti ettei mitää rajaa (mun Habakuk-innostusta ei vieläkää ymmärretä, snif.;( ), ja sit su on isänpäivä joten kotiin pitää päästä kans. Vois tehä niin et jos houkuttelis Supun mun seuraks Vammalaan keikalle pe:na ja sit vaik la menis Kihniöön.:) Ni, keskiviikkona on Supun synttäritki..pitää keksiä lahjaki, onneks nyt on varaa siihen.:)

Sellasia..mä vaa kirjottelen koneel ja Terhi tekee rukoushuonejuttuja..

Mut moimoi ja siunausta teille, halataan ku tavataan!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.