IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Parasta!Sunnuntai 07.10.2007 23:38

Oih, huippuviikonloppu takana!

Turussa perjantaina klo 14:12, Pauliina oli vastassa asemalla. Sitten käveltiin toiselle puolelle keskustaa kun Pauliinalla oli työhaastattelu. Sitten keskustaan ja pyörimistä HansA:ssa. Ja kyllä se on sekava paikka.:D Heseä, Kirjatoria, ja sit Pauliinan porukoille. Sen voin sanoa että nälkää en kyllä nähnyt viikonloppuna!:D Yö Pauliinalla ja iltapäivästä sitten kaupungille. Hyvästit Pauliinalle ja loppuviikonloppu Anzqun seurassa. Taas Heseä ja sitten lähdettiin etsiin helluntaiseurakuntaa Turusta että päästiin Habakukin keikalle..löytyihän se ja parin kiepin jälkeen saatiin auto parkkiin ja päästiin tapahtumaan ineen! Hassua et ku Haba melkolailla tasan kaksi vuotta sitten oli Kihniössä keikalla, niin tapahtumassa oli puhujana Onni Haapala jr. ja nyt Turussa oli Waltteri Haapala, Onnin veli.:D Mut kyl puhujanlahjat näyttää kulkevan suvussa, huipputyyppi!
Habakukin keikka oli loistava (niinkuin aina;D). Lauleskelin välillä mukana, mut Miska vaikeutti hommaa vähän.:D Mut ei menoa haitannut ollenkaan! Lavaenergia uskomaton jälleen, on kyllä pojat löytäneet oman juttunsa!:) Juttutuokiot keikan jälkeen hienot, kiitti M ja L! Ja ostin vihdoin Tanssija-levyn..on se ollut poltettuna jo vuosia, mutta pakko oli ostaa nyt aitona kun tykkään niin kovin ja onhan poltetut väärinkin..

Sitten Taivassaloon Anzqun kanssa, ajeltiin sisävalo päällä puolet matkasta.:D Ihana uusi asunto, oon ihan myyty! Nukahtamista vähän vaikeutti alakerrassa oleva baari ja porukan kovaäninen jutustelu ulkosalla. Päivällä Anzqun porukoille, sieltä sitten Turkuun että pääsen junaan joka lähti 14:46. Tampereella vähän ennen viittä.

Oli niin ihanaa, you made my weekend!<sydän>

Huomen Helsinkiin med Noora.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.