IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hyvä fiilis :)Perjantai 12.10.2007 14:28

Kova siivouspäivä oli juu..:D No ku Teija tekstas aamusta että miten olis kunnon kotiruoka, lupas kokata ja kutsu syömään.. No tottakai!:) Pesin koneellisen pyykkiä, siivosin vähä (siis oikeesti aika vähä) ja joskus vähä ennen neljää lähin pyöräileen Teijan luo. Jestas ku oli kylmä ilma! Meinasin palata laittaan välihousut mut en löytäny niitä ja oli ehkä jo vähä kiire.. Eipä tuohon kuollu sentään.:P Ja oliki ruokaa, broileria ja riisiä.<3 Oli niin hyvää.. Sama vika monella, ei tuu yksikseen alettua tekeen ruokaa, se syöminenki jotenki niin sosiaalinen tapahtuma et jos yksin vaan on niin tulee käytyä kaupungilla syömäs tai ostettua joku valmisateria kaupasta..

Ruoan jälkeen sit tajuttii et oli leffas viiden euron päivä.:D Kaupungille siis! Poljin eka kotiin (löysin ihan parhaan oikoreitin, jee) ja sit bussil keskustaan.. Käytii kattomas Meduusan sinetti. En ollu nähny aikasempia osia, mut Teija vähä valas ja kyl siinä vähä pääsi juonesta kii. Ja oli ihan parhautta katella pitkästä aikaa toimintaleffa!!<3 Kotona olin sit vähä ennen yhtätoista..näin bb:st vaan loppua, NYYH! Ja nukkuun yhden mais..oottelin Nooran soittoa mut ei kuulunu joten menin nukkuun..

Tänään pesin taas yhen koneellisen pyykkiä, ja oon vähä siivonnu jo (keittiön, whuu:D).. Oli ihana herätä ku maa oli valkonen.<3 Kuuntelen täs panhuiluil soitettuja joululauluja. Oi että..näin viime yönä jotai joulu-untaki..se oli kyl kamala, mä en ollu ostanu kellekkää lahjoja ja kaikki oli ostanu mulle..:P

Sellasia..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.