IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.04.2008 07:11

Vitsit vähän mä oon ollu pienen tyhymä XD, siis paljon tyhmempi ku nykyään mut kuiteski :

Noh. Mulla oli sellanen välikköhuone, tosi pieni :S Mut kuiteski. Sitte mä olin heränny joskus yöllä ja ruvennu rääkymään ku en saanu valoja mistää päälle (Mun huonees ei ollu ikkunoita) niin sitte Annemari, mun ihana isosisko :D, tuli kattomaan et mikä mul on hätänä. Sit mä olin jotain sepittäny et mun pitää päästä käymään vessas ja Annemari oli sitte sytyttäny sellasen lyhyen jalkalampun mikä on pöydällä. Sitte Annemari oli sanonu että mun pitää sammuttaa se valo sit ku mä tuun takasi. No mä sitte tulin takasin ja olin laittanu varmaan 20 minuutiks maate (ilmeisesti siinä ajas nukahtanukki) Sitte mä olin menny siihen keskelle lattiaa paperi ja punanen tussi kädes (mistä lie nekään saanu käsiini xD) ilmeisesti piirtämään. Sitte olin TAAS ruvennu rääkymään. Ja taas tämä ihana isosiskoni tuli kattomaan et mikä mulla ny oli. Sittekku se aukas sen huoneensa oven niin mä rupesi rääkymään entistä kovemmin; "Mä en osaa piirtää jalkaa!"

Ja sitte vielä toinen juttu:

Mä "asuin" edelleen siinä välikköhuonees. Sitte mä vaan joskus yöllä olin heränny ja mulle tuli kauhee hätä ja ajattelin että ny pitää saada valot päälle. Sitte menin ettimään sokkona sitä valonkatkasijaa. (Meidän Jaakonki huone oli siinä mun huoneen vieres ja se sitte ilmeisesti oli kuullukki nää :D) Ja ku en ollu saanu valoja päälle niin mä olin vaan ruvennu jotain mumisemaan et: "Tää on jumissa... Haloo.."

Ja sitte vielä kolmas juttu ;D, mullaku näitä hauskoja juttuja tuntuu riittävän.:

Noh, Mä ja Terhi asuttiin samas huonees ku ei oikee ollu vieä omia huoneita kunnolla. Ja sitte meillä oli sellanen kerrossänky. Mä nukuin alasängys ja terhi ylä-. Sitte sinä päivänä Terhi oli mennu varmaa Emmalle yöks ja äiti ja iskä oli illalla vissiin lähteny jonnekki tansseihi. Noh, mä sitte heräsin yöllä (mulla onkumma tapa herätä aina joskus yöllä :S) ja tuli kauheen yksinäinen js turvaton olo ja katoin et onko Terhi siel yläsängys. Noh, se ei ollu, joten menin kattomaan et oliko äiti ja iskä nukkumas (en vielä sillon tienny et ne on lähteny tansseihin). Sittekku huomasin ettei äiti ja isäkää ollu kotona, niin mun "vilkas" mielikuvitus rupes laukkamaan ja ajattelin sitte kauhuissani et: "Nytkö ne on siepattu?"Sitte ku Annemari, Jaakko ja Juha asu näin yläkerras, minä, Terhi, äiti ja iskä alakerras, niin mää menin rääkyen valittamaan Annemarille: "Mä en uskalla nukkua yksin alakerras" Sitte Annemari meni äidin ja isän sänkyyn nukkumaan siksi aikaa kunnes äiti ja iskä tuli :).

Ja vielä neljäs xD :

Noku meidän Juha on ollu Amerikas vaihto-oppilaana ja sen vaihto-oppilasperhe soittaa meille aina sillon tällön, niin sit ne soitti joskus siinä aika yöllä (isä, äiti ja Terhi oli taas jossaki) Niin sitte mä vaan menin vastaamaan siihen meidän kotipuhelimeen: "Taru Kaaranka puhelimessa" Sitte minä pikkuruinen rääpäle säikähdin ku sieltä tuli mulle ihan vierasta puhetta. Enkähän mä sitte menny TAAS Annemarin luokse rääkymään jotain, et: "Mä en osaa puhua enkkua x("







Voi vitsit ku on piitäny olla pienenä NIIN tyhymä! :D Ite hajosin aika montaki kertaa <xD>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.