IRC-Galleria

viljo-konsta

viljo-konsta

PORKKANA ON KAPITALISMIA!

murmeliPerjantai 15.05.2009 20:00

olimpas reipas poika ku tiskasin. oli ihan jopa kolme kattilaa ja yks iso pannu ja muutama lautanen ja kuus kuppia. hirvee määrä. mut selvisin tollasesta VUORESTA oikein loistavasti. seuraavaks koitan ehkä mount everestiä.
blaah, kone lagaa ja minuu väsyttää ku söin just. ja sit pitäis lähtee siskolle, ku se taas yhtäkkiä vanheni vuodella eilen. no jaa... saampahan ainakin jotn sokeripitosta.
tänää oli ruotsin valtakunnallinen. se oli tosi henkisesti väsyttävää. minuu vihtoroi joskus ihan tosissaan miten mielikuvituksettomia ihmiset on. niitten kokeitten laatijat on varmaan istunu samassa homeisessa työhuoneessa 20 vuotiaasta asti. homeitiöt on menny nenän limakalvoille, aiheuttanu siellä tulehuksen ja sitte ne on ihan tulehdushuuruissa, tulehtuneelle limakalvolle on alkanu kasvamaan sieniä ja sitten ne on vielä enemmän pöllyssä. sit ne päätti että vedetääs nyt kuulkaa pojat tästä samasta kokeesta saatana muutama miljoona kopioo. sit joku niistä vastas et joo, ja sit pistetään tää teksti google transelattoriin ja otetaan siitäkin sitte miljoona kopioo! sit ne kaikki oli ihan jippii, huraa, simsalabim ja KAPOW!
ja sit minuu kans joskus vähä... voi äiti. smör mamma. oi madre. ou mother. ja venäjäksikin kirjottaisin jos tietäisin miten saisin ne vitun kyriiliset aakkoset vai mitä perkeleitä nyt ikinä olivatkaan. ihan sama. se mitä minä en tiedä, ei ehdottomasti voi olla mitään äärettömän tärkeää. ja jos joku on niin umpi tauno ettei tajua että edellinen oli sarkasmia, niin sitten voisi minun mielestäni aikas loistavasti ajaa tolppaan ja vaikkapas katkasta hampaan tai jotn. riippuu kuinka kovaa tykkää ajella.
miun tekis nyt kyllä mieli kokeilla sitä, että otetaan pesäpallomaila ja hypätään auton kyytiin ja huitastaan jokanen vastaan tuleva postilaatikko irti. se vois olla kivaa. tai sit se, et tungetaan pää ulos ku auto ajaa yli nopeusrajotusten. tai sitte jotain niistä tempuista mitä ne tekee biker boyzissa. se on kyllä ja hyvä leffa...
ja nyt sitte piti ruveta kuunteleen musiikkia biker boyzista. suosittelen vilpittömästi. ehkä hiukan angstista mut hei, elämä on joskus vähän sellasta, niin käy joskus. ja nyt kävi näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.