IRC-Galleria

w-ilith

w-ilith

Eve´s that girl.
VUOSI 2008
"Vaa'an elämässä voi olla vuonna 2008 varsin sisään hengittävä kausi. Vuodesta voi tulla varovainen tai varmisteleva, askeleesi ovat harkittuja ja päätökset vievät sinut yhä syvemmälle omaan itseesi. Omia rajojasi pitää tutkia, onko tullut elettyä liian ahtaasti, onko varaa kasvaa, ovatko läheiset ihmissuhteet itseään toistavia ja rutiininomaisia vai onko niissä kasvunvaraa? Erityisesti voi olla aika kohdata omia lähtökohtia, sukua, vanhempia, perheenjäseniä, ystäviä tai valmistella jotain uutta suhteessa asumiseen ja omaan asuntoon. Remonttia, rakentaminen, sisä- tai ulkotilojen uudistaminen sujuu tänä vuonna ja uusia taitojakin pitänee oppia. Perinteet on huomioitava ja vanhan ja uuden vuorovaikutus on merkittävää. Oma asunto voi vaatia korjauksia, remppaa tai sisustusta. Itsellinen elämä ilman muiden vaikutusta voi maistua. Minäkeskeisyys voi kasvaa, mutta positiivista moraalista ja psyykkistä itsetuntemusta voit vuoden kuluessa hankkia."

MILLAINEN NAINEN ON...
"Vaakanainen näyttää usein solahtavan joukkoon tekemättä suurta numeroa itsestään. Hän on eläinradan tyylitietoisia naisia, jotka huomataan vaikka hän ei itse itseään jalustalle nostaisikaan. Hänessä on perinaisellista viehätysvoimaa ja siroa charmia, joka puree miesköriläisiin. Jos tapaat ensi kerran Vaakanaisen, voit huomata hänen kykynsä sovittautua siihen, mitä sinä olet. Vaakanainen on ”soluttautuja”, aina ajan tasalla sen suhteen, mistä puhutaan, kestä puhutaan ja kenen kanssa ollaan tekemisissä. Hän on mielenkiintoinen ihminen, joka ei ole sen koommin tunteellinen hupsu kuin kylmä älykkökään eikä murskaava tahtonainen. Hän on...Vaakanainen, kaiken keskellä oman naisellisuutensa kanssa. Hän osaa luovia ihmissuhteissa, joita hän tarvitsee kuin kala vettä ympärilleen. Hän pystyy sopeutumaan seuraan, kokoamaan ihmisiä yhteen ja luomaan viihtyisyyttä ja yhteishenkeä. Myös naisten edustajana ja asioiden ajajana hän pärjää koska omaa luontaista tasapainottamisen kykyä. Hän kaipaa miestä, joka ei ole liian vaitelias eikä itsekäs egoisti vaan jonka kanssa voi liikkua varsin vapaasti ja harrastaa moninaisia kulturelleja asioita. Vaakanainen osaa valita elämänlaatua ja korkeatasoisuutta, mutta ei hän ole varsinaisesti kiintynyt materiaan kuten Härkänainen. Miessuhteen tulisi olla myös osa elämänlaatua laajentaen ja syventäen Vaakanaisen mahdollisuuksia kokea elämää. Vaakanainen on luontainen demokraatti, joka kammoaa ääritunteita ja –tilanteita. Miehen täytyy olla siksi sisäsiisti ja hänen pitää hallita käyttäytymisensä.

Jossain määrin Vaakanainen on aina vetovoimainen ja hänen ympärillään tapahtuu paljon; on romansseja, merkittäviä ihmissuhteita ja kuitenkin hän ei välttämättä löydä oikeaa kumppania helposti. Hänellä on houkutuksensa valita miestyyppi, joka ei osaa ottaa oikeaa asennetta liittoon. Hän voi odottaa liikoja ja hänen alkuperäinen ihanteellisuutensa voi aina silloin tällöin aiheuttaa yllätyksiä miesvalinnoissa. Vaakanainen arvostaa kuorta ja myös miehellä pitää olla näyttökelpoinen ulkomuoto ja kykyä vastaanottaa hyviä virikkeitä ja vaikutteita, joita hänen kauttaan virtaa."

ONKO HEI EHKÄ VÄHÄN TOTTA!!! :) <3

Ylläolevasta linkistä löytyy VIELÄ parempi kuvaus meikäläisistä ja miksei teikäläisistäkin... :)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

AURINKOISTA HARMONIAA
"Jalomielinen hallitsija ja hyväntekijä saman katon alla - aurinkoista harmoniaa! Leijonaa ja Vaakaa yhdistää usko huomiseen ja yhteiselämä on sopusointuista. Molemmat ovat seurallisia ja haluavat kokea mahdollisimman paljon uutta elämässään.

Kun Vaaka ja Leijona kohtaavat, on suuri ihme jos heistä ei tule paria. Nämä kaksi ovat aivan samankaltaisia lempeitä nautiskeljoita, jotka eivät murehdi huomista. He ymmärtävät toisiansa jo puolesta lauseesta ja vielä kymmenien yhteisten vuosien jälkeen heidän rakkautensa on yhtä intohimoista kuin teini-iässä.

Leijona on usein suhteen hallitsevampi osapuoli, sillä Vaaka alistuu helposti hänen komenteluunsa. " TOTTATOTTA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.