IRC-Galleria

Mein Kampf - TaisteluniMaanantai 19.05.2008 01:32

Ei, en ole natsi, en edes uus-natsi. En mielestäni ole riittävän fiksu/tyhmä sellaiseen.
VAROITUS seuraava tekstin ymmärtämiseen saattaa tarvita jonkinlaista huumorintajua sekä symbolismin ymmärtämistä. VAROITUS
.
.
.
Maanantai, toukokuun 12. 2008
.
.
Rintama alkoi pitkän lepovaiheen jälkeen heräillä. Kaukana sektoristamme oli nähty vihollisen hyökkäyksiä, mutta mikään ei valmistanut meitä tulevaan. Vihollisesta saatiin havaintoja jo viikonlopun aikana, mutta niihin ei reagoitu, se oli virhe. Aamulla huomasimme vihollisen muodostaneen pitkiä hyökkäysrivejä alueelleemme aina etulinjasta asti. Aikaa ei torjuntaan ollut, sillä oli edettävä toiselle rintamalle toisenlaiseen tehtävään. Vihollinen oli kuitenkin salaa miehittänyt kuljetuslaitteiston, joka huomattiin vasta kaukana rintamastamme. Aluksi vain muutamalta viholliselta näyttänyt ryhmä paljastui valtavaksi miehitykseksi. Syntyi kova taistelu, jonka aikana vihollinen ajettiin suurimmaksi osaksi pois kuljetuslaitteistosta, suurin osa pääsi pakoon elävinä, mutta he joutuivat tuntemattomaan maastoon. Myöhemmin sain kuulla että vihollinen oli siellä menestyksekkäästi torjuttu kemiallisin asein. Seuraavan tunnin aikana loput viholliset puhdistettiin varustuksesta.

Takaisin omalle rintamalle päästyämme noin 1500hrs, suoritimme torjuvan hyökkäyksen. Illalla käytimme raskaan kaliberin aseistusta vihollisen lopulliseen häätämiseen. Ruumiita syntyi kymmenittäin ja hyökkäys oli menestyksekäs.
.
.
Tiistai, toukokuun 13. 2008
.
.
Vihollisen yksittäiset tiedustelupartiot tuhottiin viimeiseen mieheen ja aluetta puhdistettiin eilisen taistelun jäljltä.
.
.
Keskiviikko toukokuun 14. 2008
.
.
Vihollisen hyökkäys näyttää tyrehtyneen. Yksi sissipartio huomattiin takalinjoillamme, mutta se tuhottiin vain muutama vihollinen selvisi karkuun.
.
.
Nykyhetki: Sunnuntai toukokuun 18. 2008
.
.
Tilanne on rauhoittunut. Näin juuri yhden vihollisen tiedustelijan, mutta mukkän ei viittaa hyökkäyksen uusiutumiseen.
.
.
.
.
.
Mistä sitten oli kysymys?
Mauriasten (sokerimuurahaisten) rynnäköinnsitä reppuuni liiskaantuneen suklaapatukan perässä.

Lupa nauraa myönnetty

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.