IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

moikka suomi ha moikka nepaliTorstai 06.12.2007 16:23

Koska vaikka haluisin en jaksa ja kerkea kirjoittaa kaikkille matkan tapahtumista niin pidan jonkin muotoista paiva kirjaa tassa.
Eli heratyskello tai siis kannykka soi 3:40 (kellaan ei oo enaa ihan perus heratys kelloa) meinas eka unohtua miks se soi nii aikaisin,
sit linkulla lentokentalle
lento myohasty ku lentokone piti vaihtaa ja sit niiden piti oottaa et uusi lumi aurattiin pois.
sit oltiinkin munchenissa. kaiki luuli mua saksalaiseksi myos ihmiset jotka puhu huonoa saksaa kysy multa asioita saksaks. nii ja siella oli enimmakseen fazerin suklaata. sit siella oli taide hune jos ei ollut ketaan nii sit paas vahan vapautumaan kameran kanssa purkakmaan oudon tunteen mika kertyy kun on yksin massassa :p ei yksinaisyys vaik kuvaus olis aika osuva
sit lahti lento dohaan. lentokesti 5 ja puol tintia katoin kaks lefffaa hairsprayn ja high schoolmusical kakkosen kumpikaan ei ollut hyva. ois pitanyt nukkua.
Dohaan laskeutussa kiertelimme kaupunkia matalalta. talot naytti upealta. tiet oli valaistu vain osan matkaa niin se naytti silta kuiin ne lopuis keskelle ei mitaan. sit siella naky koko talon seinan peittava juliste vapauden patsaata, Lentokentta ei ollu mikaan sheikkejen valtakuntaa melko likainan eika siel ollu paljon kaupoja. siel oli rukous huone ja koneessa kerrottin vahan valia missa suunnassa mecca oli. Huntu pukuisia naisia ei nakynyt paljoa. Suuri osa kentalta tyoskentelivista
tarjoilijoista oli nepaleita. ma koitin puhua niille nepalia mut siina ma en oikein onnistunut.
lennolla nealiin mun deodorantisra lens irti se paloo osa paineesta. se oli ihan sika huvittavaa mut melko paha sotku tuli siivottavaks.
Kathmandun lentokentalla kaikki suju yllattavan sujuvasti. ma paasin lentokentalta ulos melko ajoissa, Ja sit ootellessa kyytia jouduin pakoilemaan laumoja taxi kuskeja jotka lahes tulkoon lahti kantaa mun laukkuja taxiin.
Kathmandun lapi ajaminen ei tuntunut todeliselta. muutamam uusi rakennus viela enemman liikennetta vaik ei ois uskonut sita mahdolliseksi. Osassa kaupoista oli viela samat mainokset,
Kun saavuin Bakereille vain kotiapulainen oli kotona. kavin suihkussa ja jarjestin kamat, sit perheen jasenet tulivat yksitellen. Katlyn toi mukanaan, parsidin (tytto joka asui meilla ennen) ja lydian naapurimme ja hanen poikaystavan alexin joka oli ennen mun luokalla.
kavin illemmalla kavelylla ostamaassa choclate chippeja kekseihin ja mulle liitymaa. liityman nimi on mero mobile. tekstaaminen ulkomaille ei onistu niin en anna numeroani. matkalla tormasin vanhoihin tuttuihin. tai siis kavereitteni nuorempiin sisaruksiin ja vanhempiin.
Onnistuin pysymaan hereilla kahdeksaan eli en ollut nukkunut 39 tuntiin. Kuumavesipullo jaloissa ja kaks takiia paalla nukahdinhetkessa.
aamulla kun herasin makasin puol tuntia sangyssa silmat kiinni kuunellen ihania kathmandun aania, aania jotka ennen arsyttivat minua mielettomasti.
Menin vanhalle koululleni heidan ensimmaiselle valkalle. Vaikka koulun sijainti oli eri kuin ennen koulu naytti jotenkin niin KISC:lta. Oli ihanaa ja samalla jannaa tavata vanhoja ystavia. vanhasta luokastani siella oli enaa nelja poikaa joista yksi oli jaanyt luokalle. mutta tunsin kylla muitenkin luokkien oppilaita. ihmiset otivat mut heti porukkaan mukaan, Ja tutustuin jotenkin myos mulle uusiin ihmisiin. Kavin parilla heidan tunneilla joista pari lahjoin salmiakilla ja lakulla. Ma voisin oikeastaan menna kouluun taalla vapaaehtoisesti mut se ei varmaan kavis ku koulumaksut on olemassa.
Huomenna kuitenkin on kouluntupien valinen jalkapallo ottelu en saa osallistua mut oon kylla inoissaan kannustamassa ja kuvaamassa. Tanaan oon leiponut keksja ja tehnyt julisteita kahdelle eri tuvalle :P Blue housin menestys on kuulema mennyt alamakea kun mina lahdin. siihen ei varmaan liity mitenkaan se etta samaaan aikaan lahti Hannah Hancock ja Tenzing Sherpa jotka olivat koulumme tahti urheilijoita.
ja sit aikoo olla Katlynin synttari juhlat johon toimitin kiloittain marshmellowta.
no nyt pitaa menna nukumaan etta jaksan aamulla menna lenkille talon rouvan kanssa. lenkeily taalla ei kyl varmaan oo mitaan terveelisimmasta paasta,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.